mako
פרסומת

מהמטבח באהבה: מתמודדי מאסטר שף עם טיפים שישדרגו לכם את הוולנטיין

אין ספק שבישול ורומנטיקה הולכים ביחד, ומי אם לא חברי הנבחרת יכולים להעיד על כך. רגע לפני שזוגות דביקים ימלאו את הגולבוס באווירת קיטש וקונפטי, תפסנו אותם לשיחה מאוהבת במיוחד: מי טוען שבגלגול הקודם הוא היה קופידון? ("אצלי כל הזדמנות הופכת לוונלטיין"), ומי חושב שחמאה זה המאכל הכי רומנטי שיש? ("רק המחשבה על מה שאפשר להכין מזה"). רומנטיקה במיטבה

הדר דויטש
מאסטר שף
פורסם:
סרנדה דילבסקי שולחת אהבה לכולם
מאסטר שף לחג האהבה | צילום: רועי נדלר, mako
הקישור הועתק
שי טובול שולח אהבה לכולם
שי טובול: "אני רומנטיקן חסר תקנה" | צילום: רועי נדלר, mako

ה"ולנטיין דיי" (יום האהבה הבינלאומי בשבילכם), כבר כאן ולא מעט זוגיות אוהבים מתכוננים לחגיגות האהבה המסורתיות. כולם יודעים הרי שאין שילוב מוצלח יותר מאוכל טוב ורומנטיקה, ובדיוק בגלל זה פנינו לנבחרת מאסטר שף ובדקנו מה התכניות שלהם לחג האהבה.

"כל הזדמנות לחגוג אהבה מתקבלת בברכה"

מי שכבר לא יכול לחכות לערב הוא שי, שמגדיר את עצמו כרומנטיקן חסר תקנה. התכנית כבר הוכנה מראש ועכשיו רק נותר לו לפנות קצת זמן איכות לבן הזוג, אלון: "האהבה זה מה שמניע אותי בכל רגע בחיים. החג הזה קצת מסחרי מדי, מצד שני כל הזדמנות לאהבה מתקבלת בברכה". עבור שי מלאכת הבישול הויא אחת מהדרכים האולטימטיביות להביע אהבה על בסיס יומיומי: "איך אומרים - הגברים צועדים על קיבתם. למדתי את זה על בשרי ואני משתדל ליישם".

תותים בקצפת
הכי סקסי: תותים עם קצפת | צילום: בועז לביא, יחסי ציבור

"בגלגול הקודם הייתי קופידון"

גם עידו, המאצ'ו של הנבחרת, טוען שאי אפשר להתחרות איתו בכל הנוגע לרומנטיקה: "אצלי כל הזדמנות הופכת לולנטיין, אני בגלגול הקודם הייתי קופידון", הוא צוחק, ואנחנו ממליצים לא להטריד אותו בסוף השבוע הקרוב, כי הוא מתכנן להעביר אותו עם אשתו הרחק מהבית, כדי להקדיש לה את מלוא תשומת הלב. ואם אתם מתלבטים מה צריך להיות בארוחה שמהללת את הזוגיות והאהבה לעידו יש הצעה משלו לסעודה החגיגית: "זה תמיד יהיה מלווה בשמפניה לצד מאכלים חושניים כמו צדפות למשל, וכמובן תותים עם קצפת לקינוח".

פרסומת
עידו קרוננברג שולח אהבה לכולם
עידו: שולח לכם אהבה | צילום: רועי נדלר, mako

כוננות אהבה במקרר: "חמאה זה רומנטי"

איך מרככים חמאה
הידעתם? חמאה זה לגמרי רומנטי

מסרט וולדמיכאל שולחת אהבה לכולם
"קשה לי להבין את החגיגות" | צילום: רועי נדלר, mako
פרסומת

"אצלנו אין בלונים ושוקולדים"

סרנדה, לעומתה, מודה שהיא לא מחובבי המחוות הקיטשיות אבל מקפידה לפנות באופן קבוע זמן לבעלה: "אצלנו אין את הבלונים והשוקולדים. רק זר פרחים ומסעדה טובה. אני עם בעלי 14 שנה ופעם בחודש אנחנו מקפידים לצאת לאכול במקום שקט כדי שנוכל לדבר כמו שצריך".

ואם שאלתם את עצמכם מה המאכל שלדעתה הכי מתאים לארוחה זוגית, סרנדה טוענת שאי אפשר לוותר על נתח בשר טוב: "זה הכי חשוב לי כי זה מה שבעלי אוהב. וזאת עצה יותר גדולה לזוגיות - תמיד להתחשב בבן אדם השני". אגב, אם כל הדיבורים הרומנטיים הולכים לגרום לכם להיכנס הערב למטבח בפעם הראשונה, אולי כדאי לכם לשקול שוב את הרעיון: "ביום הזה תוותרו על המקוריות. לא כדאי לעשות נסיונות במטבח, עדיף ללכת על בטוח", ממליצה סרנדה, ובצדק.

סרנדה דילבסקי שולחת אהבה לכולם
טיפ מסרנדה: "ביום הזה, וותרו על המקוריו" | צילום: רועי נדלר, mako
פרסומת

אל תשכו את ט"ו באב

את הוולנטיין יציינו הערב בכל העולם, אבל ריקי מזכירה לכולנו שלנו היהודים יש תאריך משלנו - ט"ו באב - אותו היא מקפידה לחגוג כמו שצריך. ואלו מכם שלא מחמיצים סיבה לחגיגות, היא מציעה להעביר זמן איכות עם בן הזוג ולהשקיע אפילו בצימר או במסעדה מיוחדת - קחו דוגמא מבעלה של ריקי: "פעם הגעתי הביתה ומצאתי על השולחן נרות ופרחים לצד ארוחה מפנקת שבעלי הכין, כולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. היה ממש טעים, הוא לגמרי עמד בסטנדרטים".

היום הזה הפך לבלתי נשכח עבורה ולכן היא מציעה תמיד לנסות להפתיע את בן הזוג: "הארוחה לא חייבת להיות יוקרתית, העניין הוא לחגוג את הזוגיות, לפתוח בקבוק של יין טוב ופשוט לבלות ביחד - לבד".

ריקי סויסה שולחת אהבה לכולם
ריקי לא שוכחת גם את ט"ו באב | צילום: רועי נדלר, mako

"בעלי לא פחות רומנטי ממני"

פסטה
הכי רומנטי? רק פסטה | צילום: אסף אמברם, mako אוכל
פרסומת

גם לנוף יש כמה המלצות לארוחה הרומנטית האולטימטיבית: "חייבת להיות שם פסטה כי זה משהו מאוד מנחם שנעים לאכול אותו. אבל אני מדברת על פסטה ביתית ולא כזו שקונים בסופר", היא צוחקת ומסכמת עם המנה הכי חשובה בכל ארוחה: "חשוב להשקיע בקינוח, הוא צריך להכיל פירות יער מכל מיני סוגים - דובדבנים, פטל, תותים, אפשר לשלב מרנג, הקינוח צריך להיות במרכז הארוחה".

נוף עתמאנה איסמעיל שולחת אהבה לכולם
וכמו שנוף מסכמת: אל תשכחו להשקיע בקינוח | צילום: רועי נדלר, mako

"מאסטר שף", רביעי ושבת ב-21:00