mako
פרסומת

מאסטר שף בלאפה: השווארמות הכי שוות בארץ

הערב (ד') ב"מאסטר שף" יאלצו המתמודדים לפצח את הסוד של אחד ממאכלי הרחוב הכי פופולאריים שיש - השווארמה. כדי לעזור להם להינצל מהדחה ולהכין את המנה המושלמת, קבלו כמה המלצות לשווארמות הכי טובות שיש שישאירו אתכם עם טעם של עוד. בתיאבון

הדר דויטש
מאסטר שף
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

אין תמונה

כיפה אדומה - רעננה

השווארמה הכי ותיקה ומוכרת ברעננה. המקום שקיים כבר יותר מ-25 שנים מציע את הורסיה הכשרה לשווארמה בפיתה, בין אם אתם מעדיפים בשר פרגית ובין אם בשר כבש. בכל רגע נתון יש עובד שמקדיש את כל כולו לשמירה על הניקיון במקום, מה שהופך אותו להרבה יותר נעים לישיבה. אם אתם מעדיפים פלאפל יש לכם חלופה טובה, ובצד תקבלו מגוון עשיר של סלטים שילכו מעולה עם הבשר בפיתה.

כתובת: רחוב אחוזה 87, רעננה. טלפון: 09-7410508

שווארמה סאלח דאבח - דיר אל אסד

בכניסה לכפר דיר אל אסד, הסמוך לכרמיאל, תמצאו את מתחם "סאלח דאבח ובניו", הכולל כלבו, קצביה כשרה - גלאט, אולם חתונות, חשמלאי רכב ואפילו משתלה. בין כל אלה נמצאת מסעדה המחולקת לשני אגפים: אזור ישיבה לארוחות מלאות, והחלק המהיר, בו מוגשת השווארמה הכי טובה באזור, המתגלגלת על גבי שלושה שיפודים בטעמים שונים. אפשר לגוון ולהזמין גם במסעדה את מנת השווארמה, וכך ליהנות מכל העולמות. המתחם כולו  פתוח בכל ימות השבוע (למעט הקצביה שסגורה בשבת), ומאפשר חווית קניה לכל המשפחה, כי אין כמו לקנות ירקות בסופר בזמן שהרכב בשטיפה, או לרכוש שתילים עם שווארמה ביד.

כתובת: בכניסה לכפר דיר אל אסד מכביש עכו-צפת, המתחם הפך לסמל של הכפר,לא תוכלו לפספס. טלפון: 04-605530

השווארמה של חומוס עימאד - נצרת

טיולים בצפון: נוף נצרת
לא רק חומוס. נצרת | צילום: איל שפירא

כתובת: זיאד תופיק 52 נצרת. טלפון: 057-9440692

הדונר הטורקי - יהוד

השווארמה נולדה אצל הטורקים, שמקפידים לשמר את הטעם האותנטי שלה. תוכלו למצוא כאן את הדונר, מנת הדגל של המסעדה, בשילוב תערובת התבלינים הסודית שעברה מדור לדור בקרב בני המשפחה המפעילה את המקום. גם התוספות שבצד - גיבץ' טורקי, סלטי עגבניות ובצל בסומאק, יזכירו לכם את המקום שבו הכל התחיל.

כתובת: רחוב שבזי 18, אזור תעשיה יהוד. טלפון: 03-6325111

שווארמה בינו - יפו

אין תמונה
פרסומת

כתובת: רחוב רזיאל 26, תל אביב - יפו. טלפון: 03-6822842

שווארמה במבינו - חיפה

המקום הציג לראשונה את המתכון שלו למנה המושלמת ב־1969 ומה שעבד בעבר עובד גם בהווה, כיוון שמאז שום מרכיב לא השתנה. לא מדובר בעוד בשר עגל עם שומן כבש. הלקוחות הקבועים כבר מכירים את הסוד המקומי לשדרוג הטעם: מי שיבקש את 'המנה המשופרת' יקבל בשר שהונח על פלטה לוהטת עם עגבנייה, בצל ועמבה. לצד התוספות הקלאסיות יציעו לכם גם כאלה שהן מעט יוצאות דופן כמו אריסה ומיונז.

כתובת: דרך יפו 144, חיפה. טלפון: 04-8521474

ולקינוח - שווארמה שוקולד

אין תמונה

כתובת: רחוב הלל 23, ירושלים. טלפון: 050-6230859

ומי מבין המועמדים להדחה יצליח להתחרות עם השווארמות המובילות ולהכין את המנה שתרשים את השופטים?

"מאסטר שף", רביעי ושבת ב-21:00