mako
פרסומת

לפני כולם: אודישן ראשון מהעונה החדשה

רגע לפני שעולה העונה החדשה של מאסטר שף, קבלו טעימה מהאודישנים: ג'וש סטיל הוא עולה חדש מלונדון, תלמיד ישיבה במאה שערים שמבשל כבר מגיל 7 ("לא אהבתי את האוכל של אמא, אז למדתי לבשל"), וחולם לפתוח פאב כשר ("רוצה להוכיח שאוכל כשר לא חייב להיות מגעיל"). בלעדי

שירה סגל בורוכוב
מאסטר שף
פורסם:
הצצה: האודישן של ג'וש סטיל
בלעדי לאתר לפני כולם | תמונת AVI: mako
הקישור הועתק

"התחלתי לבשל בגיל 7 כי לא אהבתי את הבישול של אמא שלי, אז הלכתי לסבתא שתלמד אותי איך לבשל. הדבר הראשון שהיא לימדה אותי היה פבלובה", מספר ג'וש סטיל במבטא בריטי כבד שמסגיר את היותו עולה חדש מלונדון. כבר מהרגע שנכנס לאולפן ראו על ג'וש שהוא משהו מיוחד: "אני בן 29, רווק, השם כנראה לא רצה שאתחתן עד עכשיו".

"לא מבשל בישיבה"

ובכל זאת, ג'וש נמדד על כישרון הבישול שלו ולא על סמך מצבו הרומנטי; לאודישן שלו הוא הכין רביולי שוקולד במילוי קומפוט. "זאת מנה שאתה מבשל בישיבה?", שאלו השופטים. "לא, אני מבשל בעיקר למשפחה", השיב ג'וש בעוד החברים והמשפחה המלווים אותו צוהלים בחדר הצדדי.

ג'וש מודע לשילוב המהפנט בין הכיפה, הבישול וחוש ההומור, ומקווה שיום יבוא ויוכל להפוך את זה לעסק: "יש לי חלום קולינרי, לפתוח גסטרו-פאב כשר למהדרין, להוכיח לאנשים שאוכל כשר לא חייב להיות בטעם רע".

המנה של ג'וש סטיל
רביולי השוקולד של ג'וש סטיל | תמונת AVI: mako

האם ג'וש יעבור את האודישנים? מאסטר שף חוזרת: רביעי ב-21:00