מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

המדריך: איך לאכול שווארמה ולהישאר נקיים

שווארמה זה טעים, טעים ומלכלך. ונשאלת השאלה: איך משלבים את התשוקה לטעם המשכר של הלאפה בלי לשלם לניקוי יבש? שלחנו את העיתונאי החוקר תומר פישמן, שחזר עם המדריך (הכמעט מלא) שישנה לכם את החיים, או לפחות יחסוך לכם איזו מכונת כביסה אחת או שתיים

רותם קפלינסקי,
מיכאל כהן
ושירה סגל בורוכוב
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

אין כמו שווארמה, אוכל הרחוב האולטימטיבי, לא סתם בחרו במנה הזאת למשימת ההדחה של מאסטר שף. אבל לא משנה כמה נהלל את המאכל נוטף השומן והעמבה, הוא מצריך מאיתנו משאבים לא פשוטים של הלבשה נאותה. כי מי לא מכיר את הכתם הנורא של הטחינה שנאשר כאות קלון אחרי שיוצאים מהדוכן.

לאכול, לכבס, לאהוב

ואיך בכל זאת אפשר לאכול לאפה ולהשאיר אותה שלמה, כלומר נקייה, כלומר את החולצה נקייה? שלחנו את העיתונאי החוקר שלנו לדוכן השווארמה של טורקי לחמנג'ון, לבדוק את כל השיטות והדרכים איך לאכול שווארמה ולצאת מזה בחיים. המסקנות לפניכם: מתרגילים אקרובטיים, דרך אמנות צילחות הלאפה ועד לאחיזה המושלמת. ושיהיה בתאבון (ונקי).

מאסטר שף: רביעי ושבת ב-21:00