מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

כל מתכוני חצי גמר מאסטר שף

פילה הלוקוס של ג'קי, צלעות הטלה של סלמה, טריו הסרדינים של פאולין והעוף בחרדל, דבש ופיסטוקים של תום: כל המתכונים המלאים של מנות חצי הגמר, נסו אותן בעצמכם

מאסטר שף
פורסם:
עוף בחרדל ודבש ופסטוקים
עוף בחרדל ודבש ופסטוקים|תמונת AVI: mako
הקישור הועתק

חצי גמר מאסטר שף זה מעמד מחייב, וארבעת הפיינליסטים השקיעו במנות שיכולות להכניס אותם לגמר הגדול; מנות שמספרות מאיפה הם באו וגם לאן הם הולכים. דאגנו עבורכם למתכונים המלאים, אז הפשילו שרוולים - והתחילו בעבודה:

פילה לוקוס בקרעי פסטה
פילה לוקוס בקרעי פסטה|תמונת AVI: mako

המנות של ג'קי:

ג'קי הכינה מנה של וקוס בתרד ורוטב עגבניות עם פסטה קרועה, והמשיכה עם מה של ביף וולינגטון, מנה אותה למדה משף גורדון רמזי.

טריו סרדינים
טריו סרדינים|תמונת AVI: mako

המנות של פאולין:

פאולין פתחה עם מנה של ריזוטו עדין ברוטב עגבניות צהובות, והמשיכה עם מנה מקורית של טריו סרדינים, אותו מוצר - שלוש צורות הכנה.

פילה בקר בבצק עלים
פילה בקר בבצק עלים|תמונת AVI: mako

המנות של סלמה:

סלמה התחילה עם מנה מצרית של קושארי, בליווי צלעות טלה, ןהמשיכה עם מנה של פילה בקר ברוטב, עטוף בבצק עלים.

עוף בחרדל ודבש ופסטוקים
עוף בחרדל ודבש ופסטוקים|תמונת AVI: mako

המנות של תום:

תום התחיל עם מנה שעושה הרבה כבוד לעוף - עם רוטב חרדל ודבש וליווי פיסטוקים מעניין, והמשיך עם מנה סופר ישראלית של צלעות טלה בטחינה וטבולה.

מצאתם טעות לשון?