הזמנו את הבשלנים לארוחה, וחזרנו עם כל המתכונים
מה קורה כמפגישים קבוצה של אנשים שמבשלים, טועמים, ונושמים אוכל לארוחה משותפת אחת? חזה מולארד בפירות יער, גלדי בצל במלית עגל וטראפלס עם צימוקים ואגוזי מלך הם רק חלק מהרשימה. קבלו טעימה ממפגש קולינרי מיוחד
לקראת השקת העונה השלישית של מאסטר שף נערך השבוע במסעדת "קיטצ'ן מרקט" שבנמל תל אביב מפגש של אנשים שלבישול יש מקום מרכזי בחייהם: כאלה שמבשלים לבית ולמשפחה, מתעדכנים בכל מה שקורה בעולם האוכל, ומקפידים להשתתף בסדנאות הקשורות למטבח ולכל מה שמסביב, כולל צילום אוכל וסדנאות אצל שפים מעבר לים. חלקם עוסקים בבישול רק כתחביב, חלקם חולמים לפתוח מסעדה משלהם ויש גם כאלו שעשו הסבה מקצועית ועוסקים היום בתחום האוכל.

אחרי "מאסטר שף" רובם עוקבים בדריכות, קולטים טיפים, מקבלים רעיונות חדשים, ולפעמים גם מעבירים ביקורת על הבחירות של המתמודדים. ורדה כהן, הבשלנית מנס ציונה אומרת: ""מאסטר נתנה לי אומץ לנסות דברים חדשים. עזר לי להגשים פנטזיות ולא לפחד. בעקבות מאסטר שף התחלתי להכין דגים לכל המשפחה, שמלקקת את האצבעות".

כל אחד מהמשתתפים הכין את מנת הדגל שלו והארוחה המשותפת כללה מגוון עצום של מנות, מניוקי דרך חזה מולארד ועד קוביות שוקולד. הבשלנים, שבסוף הארוחה לא הפסיקו לפרגן איש למנה של חברו, הסכימו לחלוק את המתכונים המלאים:
המתכון של אוהד אברהמי: דג עם תפוחי אדמה ופטרוזיליה
המתכון של לימור צור: חזה אווז ברוטב פירות יער עם פירה ערמונים

המתכון של רומי אטינגולד: ניוקי ממולאים מוצרלה ברוטב עגבניות
המתכון של רחל גרינברג: קוביות שוקולד וקפה במנז'טים

המתכון של ורדה כהן: גלדי בצל במלית עגל ברוטב רימונים
המתכון של קרן מנור: בצלים ממולאים בירקות ובורגול ברוטב סילאן ורימונים

המתכונים של מורן רודניק: טראפלס עם צימוקים שיכורים ואגוזי מלך
עוגיות שקדים וקוקוס ללא גלוטן, עם שוקולד ואגוזי מלך

המתכון של נורית פלד: קונפי פרגיות
המתכון של הילה מודרה: שוקי עוף מפורקים ממולאים בטנזיה
מאסטר שף, העונה החדשה בקרוב