חיים כהן על הנבחרת: "הסיפורים האישיים נוגעים, אבל צריך לשפוט קולינריה"
ל-14 המאושרים שנכנסו לנבחרת מאסטר שף יש סיבה לחגוג, אז כולם הגיעו למסעדה של אייל שני, שם הם טעמו לראשונה את האוכל של חבריהם לתחרות. סער פלס שמע מהמתמודדים וגם מהשופטים על הנבחרת החדשה, והבין שהם באו לתת בראש. צפו בכתבה
אחרי האודישנים, המיונים, המתח והמשימות - ל-14 המתמודדים שנכנסו לנבחרת העונה השלישית של מאסטר שף יש סיבה טובה לחגוג, אז לכבוד האירוע המשמח התכנסו כולם במסעדת "הסלון" של השף והשופט אייל שני, שם הם הגישו את המנות שהכינו בתכנית. עבורם, אגב, זאת הפעם הראשונה שהם מנסים זה את המנה של חברו - משום שבצילומים עצמם רק השופטים הם שטועמים. אז בין מנה למנה תפסנו אותם לשיחה קצרה על המעמד המרגש:
"הבאתי לחם ממולא, הכנתי שניים והם נגמרו" מספרת מוריה בגאווה, וממהרת להוסיף: "הכל טעים. ברור, כל מי שכאן בנבחרת". גם בני בן ישראל מודה ש"הרמה הכללית מאד גבוהה", ואיתי אלימלך מסכם: "החבר'ה יודעים את העבודה, לא סתם".
"עכשיו זה הופך להיות מקצועי"
עכשיו, כשקיבלו את האישור ונכנסו לנבחרת, חלק מהמתמודדים כבר מתחילים לתכנן קדימה: "בעבר בישלתי להנאתי עם סבתא ואמא במטבח", מספר שניר נקר, רקדן מתל אביב שנכנס לנבחרת, ומבטיח – "עכשיו זה הופך להיות מקצועי, מתוך הבנה שאני לא אוכל לחיות לנצח מריקוד. אז זה ההמשך".
"הם באו לתת בראש"
גם לשופטים יש מה להגיד על הנבחרת החדשה. מיכל אנסקי מודה שלא פעם מצאה את עצמה רודפת אחרי המתמודדים ומבקשת מהם מתכונים, בעוד חיים כהן מדבר על הצדדים הפחות נעימים שבלהיות שופט: "לפעמים קשה להיפרד, הסיפורים האישיים נוגעים לך בבטן, אבל אתה צריך לשפוט קולינריה". על הנבחרת החדשה, שנמצאת כרגע רק בתחילת הדרך – הוא אומר: "הם באו מוכנים. באו לתת בראש".