mako
פרסומת

פתאום כולם רוצים לטעום את האטלס

מכאלה שרוצים לאתגר את עצמם ולהכין לבד את המנה המסובכת ועד כאלה שמעדיפים פשוט לאכול, מסתבר שכולם רוצים לטעום את האטלס. במסעדת "ברטי" יתחילו להגיש אותה החל ממחר, ב"לגעת באוכל" ארגנו סדנאות לימוד מיוחדות למנה. איך אתם מעדיפים את האטלס שלכם?

מאסטר שף
פורסם:
המשימה הקשה ביותר בתולדות מאסטר שף
נבחרת מאסטר שף 3 מקבלת את משימת כדור האטלס|תמונת AVI: mako
הקישור הועתק
המשימה הקשה ביותר בתולדות מאסטר שף
נבחרת מאסטר שף 3 מקבלת את משימת כדור האטלס|תמונת AVI: mako

מנת כדור האטלס שהדהימה את נבחרת מאסטר שף במשימת ההדחה האחרונה לא השאירה גם את הצופים אדישים, וכמו תמיד, העולם מתחלק לשניים: אלה שרוצים לאכול את האטלס, ואלו שרוצים להכין אותו.

רועי ענתבי, השף והבעלים של מסעדת "ברטי" ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב, שהכניסה את האטלס לתפריט שלה, מדווח על התעניינות רבה מצד לקוחות, שהתקשרו ושאלו על המנה. אותם לקוחות יאלצו להמתין בסבלנות רק עד מחר (יום ו'), אז מתחילים להגיש את המנה במסעדה באופן יומיומי. בהתחלה, כך מתכננים במסעדה, השף ערן שוורצברד בעצמו יכין את הקינוח, ובהמשך הדרך יכשיר אנשים שיוציאו את המנה.

לאמיצים בלבד: סדנאות להכנת האטלס

חלק מהעניין סביב המנה הוא האתגר שבהכנתה.ב"לגעת באוכל",בית ספר לבישול המציע מגוון סדנאות רחב ביותר, נערכו בזריזות ופתחוסדנאות הכנה למנת האטלסהמורכבת, כולל כל התוספות. אז אם אתם רוצים לאתגר את עצמכם ולנסות להכין את המנה מההתחלה ועד הסוף צוות השפים המקצועי של המקום ילווה אתכם שלב שלב, במטבחים מאובזרים במיטב המכשור והמוצרים.

לגעת באוכל
לגעת באוכל - סדנאות בישול ואפייה

אז עכשיו רק נשאר להחליט לאיזה סוג אתם משתייכים, וללכת לכבוש את האטלס שלכם. בהצלחה ובתיאבון

>> להרשמה ופרטים על סדנאות האטלס של לגעת באוכל