מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
הנבחרת ממשיכה להצטמצם, אבל חלק מהמתמודדים דווקא עובדים טוב יותר תחת הלחץ. כדי לבדוק מה הסוד של עמנואל ואבי, שאלנו אותם על איזה מנות הם ממליצים עבור בישול על הכיריים ובתנור. התשובות לפניכם - פלוס הצעות הכנה מעניינות
עדי גבאי
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק
>>
מתכון מנצח, ואולי תזכו בסדנה עם המאסטרים
אבי. חולה על טחול|תמונת AVI: mako
נבחרת מאסטר שף ממשיכה להצטמצם, אך יש מתמודדים שדווקא תחת הלחץ מצליחים לשדרג את יכולות הבישול שלהם. כך למשל במהלך משימת המנה בהחלפה זכה עמנואל בתואר "המנה המצטיינת", כאשר גם אבי עבר ישירות לשלב הבא מבלי שנאלץ לעמוד במשימת הדחה. כדי ללמוד עוד קצת על הטכניקות של אבי ועמנואל, בדקנו על איזה מנות הם ממליצים עבורכירייםותנור.
אבי לוי
"המנה המנצחת שלי לבישול על הכיריים היא כמובן דג מרוקאי"