מרושפלד ועד פברז'ה: בשלו את מתכוני התכנית והמשימות
במבחן טעימות יוצא דופן היו צריכים המתמודדים לזהות כמה שיותר מרכיבים מתוך מנות שהכין יונתן רושפלד, ובמשימת ההדחה הם עמדו מול המתכון הכי קשה שהיה אי פעם במאסטר שף. רוצים להצטרף לאתגר? קבלו את כל המתכונים


הרמה בתחרות על הזכות להיות המאסטר שף של ישראל עולה, והפעם גם השופטים לוקחים חלק באתגר. יונתן רושפלד הכין חמש מנות מורכבות ומאתגרות, ומהם היו צריכים המתמודדים שהתחלקו לזוגות לזהות כמה שיותר מרכיבים. אם גם לכם המנות והניחושים עשו חשק לטעום, כדאי שתנסו בעצמכם.
את התחרות פתחו אליהב ואילן, שטעמו ממנה שלקציצות אסייתיות. אחריהן ניסו אליסה ועמנואל לזהות מה הולך בתוך מנה שלפאי רועים, ואליסה הצליחה להפתיע.
איריס וזהר התחרו ביניהם כשמולם עומדפטה מלכותיהעשוי כבד אווז, וגילי ויוסי טעמוקונקיליה - פסטה ממולאת גבינות. אחרונים חביבים היו אבי, סימה ושי שזכו לטעוםממולאים פרסייםאותנטיים.

משימת ההדחה:ביצת פברז'ה
אל משימת ההדחה הגיעו המתמודדים כשהם תשושים, אבל זה לא מנע מהם לנסות להתמודד עם קינוח אימתני: ביצת פברז'ה. אם יש לכם את כל המרכיבים והמצרכים בבית, מומלץ מאוד לשריין כמה שעות פנויות ולנסות להכין את הממתק הזה.

>> רוצים עוד?כל המתכונים מהעונה מחכים לכם כאן
מאסטר שף LIVE, רביעי וחמישי החל מהשעה 21:00