מצרפת ועד ירושלים: כל מתכוני התכנית החמישית
השופטים זכו לטעום מטיול שורשים בירושלים, קפצו לאיטליה, הגיעו לצרפת - וחזרו כדי להמשיך באודישנים. רוצים גם אתם לטעום? קבלו את כל מתכוני התכנית החמישית

המנה של קארין שמואלי: פילה דניס בציפוי קרקרים ועשבי תיבול
דג מעולה, ציפוי ירוק, קריספי וטעים, ומתחת להכל פירה נימוח מחוזק בחרדל. כיף גדול
המנה של רוני חן: צלעות טלה בעשבי עם פירה פירורים וקרם כרובית ווסאבי
מנה חגיגית, כמעט מלכותית, לבשלנים משקיענים. התשבחות יעופו לכל עבר, באחריות
המנה של גיא יעקב: אימאם בילאדי (חציל עם בשר טחון)
שעה אחת, ויש לכם מנה מיתולוגית של בשר וחצילים, עם עוד המון הפתעות ודברים טובים. שווה!
המנה של ג'ניפר סאני: גלילות חצילים במילוי בשר וצנוברים
מגישים עם טחינה ירוקה וסלט חמצוצים פשוט ומקורי, ומתענגים על כל ביס

המנה של רבקה סיידה: פסטה ביתית בשמנת וסלמון
אם חשבתם שלהכין פסטה טרייה אמיתית זו טירחה גדולה, אז זהו שלא! בואו ללמוד איך עושים את זה מושלם בחצי שעה
המנה של איריס כספי: ריזוטו עם פטריות פורצ'יני
מנה איטלקית עדינה ומהממת שאמנם דורשת סבלנות, אבל יוצאת טעימה בהתאם. מוכנים להתחיל לערבב?
המנה של גל חונן: טיול שורשים ירושלמי
אומרים שתמונה שווה אלף מילים ומנה כזו יפיפייה שווה את כל הטירחה שבעולם. פשוט קומו ותתחילו לבשל
המנה של דוד שמשון: גלילת חזה עוף עם תרד וגבינה
מיליון טעמים שמשתלבים זה בזה לכדי הרמוניה מופלאה. שומרי כשרות שימו לב, המתכון הזה ממש לא בשבילכם
המנה של סולנג' נווה: משמשים ממולאים בבשר כבש
אנו ממליצים להתרחק מהמיטבח כי לא תוכלו לעמוד בריחות המדהימים שיצאו ממנו. כדאי מאוד לחכות עד שזה מוכן
>> גם אתם מבשלים? אולי תזכו בקניות לחמש שנים על חשבוננו
מאסטר שף, ימי חמישי בשעה 21:00