מחפשים קינוח? כל המתכונים המתוקים של מאסטר שף

אוכל
אוכל

קרם ברולה

אדי ממאסטר שף מציג את הגירסה שלו לקינוח האיטלקי ההורס. מסובך? ממש לא
| mako| פורסם22/02/1109:54
קרם ברולה (צילום: Elenathewise, Istock)
זמן עבודהזמן הכנה כוללקטגוריהרמת קושיכשר
חצי שעהשלוש שעותמקנחים עם אורביטכל אחד יכולכשר חלבי
מרכיבים(6 מנות)

2 מיכלי שמנת מתוקה

כפית תמצית וניל (עדיף כזו עם גרגירים, אבל לא חובה)
חצי כוס ועוד שתי כפות סוכר לבן
4 חלמונים
אופן ההכנה

אופן ההכנה

1. שמים את השמנת, הסוכר והוניל בסיר ומחממים על אש קטנה.
2. טורפים את החלמונים עם שתי כפות סוכר, עד לקבלת בלילה חלקה.
3. מוסיפים מעט מהשמנת החמה לבלילת הביצים, לאט ותוך כדי ערבוב.
4. מעבירים את בלילת החלמונים לסיר ומחממים עוד 2 דקות.
5. יוצקים לקעריות חסינות חום, מסדרים בתבנית עם מעט מים (זהירות, שהקרם לא יירטב) ואופים ב-120 מעלות למשך חצי שעה, עד התייצבות.
6. מעבירים למקרר לשעתיים, מפזרים סוכר לבן ושורפים במבער או בסיבוב קצר מתחת לגריל התנור.
Rating:80out of100based on186reviews.% אהבו, מה דעתך?
מסכים
לא מסכים
פוטר לעמודי מתכונים אורביט
תגובות

הוסף תגובה

שם
נושא
תוכן
ביטול|

פתח הכלסגור הכל

...טוען
מקרא:= תגובה ללא תוכן= תגובה עם תוכן

ערוצי תוכן

אתרים

תכניות

שימושון

מיוחדים

קניות והטבות

מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il