"הפכנו מחסן למסעדה תוך חודש וחצי": הכירו את הפופ אפ החדש של יוצאי "מאסטר שף"
בעולם שבו רבים מיוצאי ריאליטי הבישול מחפשים להתמקד בעשייה ברשתות החברתיות, שניים מחברי הנבחרת - נתנאל וילדר מכר ושלו חזן - בחרו להיות חלוצי הפופ אפ של העונה. השבוע פתחו השניים עסק פיצות מגרה בפרדס חנה, עליו סיפר נתנאל שעוד מתחרה על תואר הבשלן הבא של המדינה: "להגיש במקום שלנו אפילו יותר מלחיץ מלהגיש לשופטים"

אומנם חברי נבחרת "מאסטר שף" הנותרים עוד מתחרים על המסך, אבל חלקם החליטו כבר לצאת אל השטח, להציע את מרכולתם - ולהגיש לקהל הרחב חלק מהאוכל המגרה שהם מכינים בטלוויזיה (פרק חדש הערב, חמישי, אחרי החדשות, קשת 12). הראשונים לעשות כך הם שני המתמודדים נתנאל וילדר מכר, שנמצא בשישיית המתחרים הסופית, ולצדו שלו חזן - שהודח בשלב מוקדם יותר בתחרות. הבוקר סיפר נתנאל הטבח המיומן לנסלי ברדה וריטה גולדשטיין הכל אודות הפופ החדש, הטרנדי והטעים שפתחו יחד.
את הפיצות המיוחדות של נתנאל ושלו תוכלו לטעום בחצר השוק בפרדס חנה, במקום שנפתח אתמול בערב (רביעי). כרגע מוגשות שם רק פיצות ובירות, אבל בעוד כשבועיים יתרחב התפריט והאפשרויות הקיימות בו. "הרצנו תוך חודש וחצי מחסן שהפך להיות מסעדה", סיפר בהתלהבות נתנאל: "התרגשנו להגיש לאנשים את האוכל שלנו ולשמוע מה דעתם. זה מסעיר ואפילו מפחיד יותר מלהגיש לשופטים. חשבתי שהתחרות הייתה הפחד הכי גדול שחוויתי, אבל כשלקוח משלם כסף ואני פוגש אותו זו חוויה מפחידה ונפלאה בו זמנית".
במקביל להרצה עם חברו לתוכנית, נתנאל עוד מתחרה בתוכנית על טייטל המאסטר שף הבא של ישראל. גם כשהוא מקבל מהשופטים ביקורות נוקבות ("אתה תמיד עושה צעד אחד יותר מדי של מאמץ מעבר למה שצריך"), הדבר לא עוצר אותו: "אני לוקח הערות מאנשים עם סטנדרט גבוה. המטבח ואנחנו בנוים להערות האלו. הבנתי עם הזמן שאין דרך אמיתית להיערך ל'מאסטר שף', אתה לא יודע איך יתקילו אותך שם".
נתנאל בלט עוד מהאודישן הראשון בזכות הרגישות הגבוהה שלו, שבאה לידי ביטוי גם באופי החם שלו - וגם על הצלחת: "אולי מתמודדים אחרים נפתחו בהמשך, אבל אני בן אדם די רגיש. אני גוש גדול, אבל נפתחתי מהר", הוא צחק והוסיף: "אני אוהב מאכלים עדתיים שעוברים מפה לאוזן ובין דורות, והופכים להיות ברורים ומדויקים. זו אחת החוזקות שלי, ככה אני מביא את עצמי במנה".