mako
פרסומת

החיבור שהתפספס: "ניסו שאהרוני יחתן אותי. זה לא הסתדר"

המפגש עם השופטים ב"מאסטר שף" הוא רגע מרגש עבור כל מתמודד, במיוחד בשביל אלה שהרשימו אותם וקיבלו סינר. אחת מהם היא ניצן אהרן שמתחרה בשלב הנבחרת וחולמת להגיע הכי רחוק שאפשר. בריאיון ל+12 סיפרה על שמירת ההשתתפות שלה בתוכנית בסוד, על השופט שהיא מעריצה - ועל הניסיון מהעבר לשכנע אותו לנהל את החופה שלה: "אם אודח, אתעמת איתו על למה הוא לא עשה את זה"

דורון קריא
פורסם:|עודכן:
ישראל אהרוני, ניצן אהרן
ישראל אהרוני, ניצן אהרן|צילום: ישראל אהרוני: מתוך "מאסטר שף" | ניצן אהרן: מתוך עמוד האינסטגרם של ניצן אהרן
הקישור הועתק

ניצן אהרן הגיעה ל"מאסטר שף" והשיגה מקום בנבחרת, אבל היא לא מתכוונת לעצור שם ומכוונת להגיע הכי רחוק שאפשר בתחרות (פרק חדש הערב, אחרי החדשות, קשת 12). במטרה להגשים את החלום, היא נותנת הכל במטבח במהלך המשימות וגם באימונים הביתיים שהיא עושה עם משפחתה בין הצילומים. בריאיון ל+12 סיפרה על התמיכה שמקבלת מקרוביה - ועל מקומו המפתיע של השופט ישראל אהרוני בסיפור המשפחתי שלה.

"ניסו שאהרוני יחתן אותי, אבל הוא לא היה בארץ וזה לא הסתדר. לא רציתי להיכנס איתו על למה הוא לא עשה את זה כבר בהתחלה, אולי אם אודח אתעמת איתו", אמרה. "אני שרופה עליו ועל כל התוכניות שלו מאז שאני קטנה, המשיכה שלי לאוכל אסייתי הביאה אותי אליו. צוחקים עליי שאצלי בבית תמיד משודרת תוכנית של אהרוני ואני זוכרת את הפרקים בעל פה".

לצד המפגש עם השף, אהרן הגיעה לתחרות בזכות יכולות הבישול שלה: "המשפחה הקרובה התלהבה, מפרגנים וכל הבית על הדבר הזה ומתאמנים בין ימי הצילום. זה מלא עבודה, לא קל להיות בנבחרת", סיפרה על התמיכה שקיבלה והוסיפה על כך ששמרה את ההשתתפות בתוכנית בסוד מחבריה: "לא רצה לספר, שיחכו ויראו. רק נכנסתי לנבחרת, אם אני לא בחמישייה אני אתבאס".

את בן אדם תחרותי?
"סופר-תחרותית, התחרות הזאת מוציאה ממך צדדים שאת לא מכירה. כמה שידעתי שאני תחרותית, לא ידעתי שגם אחרי ימי הצילום לא ארדם ואז אחלום על מה שאני אכין. חיה את התחרות, כל הזמן מסתכלת על מה שאחרים עשו ומה אמרו להם. כולם פה באו להתחרות ולנצח".

יש אנשים שבלטו לך בנבחרת?
"יש פה מלא אנשים שמאיימים, מופתעת מהרמה העונה והייתי שמחה אם כולם היו פחות טובים. יש לי סימון למקום הראשון - ענת. יש לה המון ידע, ראש יצירתי וביצועים מטורפים. גם יניב פרסי, צחי מסאס, הדס בנדל ודורין עבדן מאיימים".

פרסומת

איך הגעת לעולם האוכל?
"זה התחיל כשהייתי ממש צעירה, תמיד אהבתי לאכול ורציתי אוכל טעים. אמא שלי עושה אחלה אוכל אבל במישורי השניצל, פירה ופסטה - תמיד רציתי יותר מזה וידעתי שאם אני רוצה אז אני צריכה לעשות. התחלתי לבד והיום אני כבר עושה את זה בקלות, תמיד יש לזה מקום בין העבודות. אוהבת לנסות דברים מוזרים, אין משהו בעולם שאני לא טועמת. הכל טעים לי, לא נגעלת משום דבר. הסתובבתי בעולם ואכלתי דברים שלא נעים לי לספר עליהם".

רואה את עצמך ממשיכה בתחום המסעדנות?
"מרגישה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד. בשביל להקים מסעדה צריך לעבור עוד גלגול מלבד 'מאסטר שף', הגענו לפה כי זה התחביב שלנו אבל יש עוד גלגול שאני מתכוונת לעבור שהוא לימוד וניסיון במסעדות. צריך להיות במטבחים כדי לדעת לעשות את הדבר הזה בעצמך. לא יודעת אם זה שווה כאן, לא קל להחזיק עובדים. לא יודעת אם זה הכיוון שלי, מדמיינת פוד-טראק קטן בשדות או במושב - דברים שאני יותר מתחברת אליהם מאשר מסעדה".

מצאתם טעות לשון?