הטיפ של עדי מרום שישדרג את מנות הבשר שלכם
תבשילי בשר עשירים ומנחמים הם חלק בלתי נפרד מארוחות השישי וסעודות החג של כולנו. כשהחורף נמצא מעבר לפינה, החשק לקערה חמה של בשר בבישול ארוך רק עולה, אבל יש טריק אחד שיהפוך אותה למושלמת. בתוכנית "המאסטריות" באפליקציית V1, עדי מרום וסיוון בריק חן נתנו את הטיפ שיבטיח לכם את התבשיל הכי טעים שיש

אם יצא לכם להכין תבשיל בשר ופשוט הכנסתם הכל לסיר אחד בלי יותר מדי מחשבה, יכול להיות שפספסתם הזדמנות להקפיץ אותו בכמה רמות. בשיחה התחילה בהשראת מנת הראגו של צחי מסאס ב"מאסטר שף" (פרק חדש הערב, אחרי החדשות, קשת 12), נתנו עדי מרום וסיוון בריק חן בתוכנית "המאסטריות" באפליקצייתV1 טיפ מנצח שאסור לכם להחמיץ.
לפי מרום, אם אתם מתכוונים להכין תבשיל, כדאי לכם לצרוב את הבשר לפני: "אני רואה הרבה פעמים אנשים ששמים בצל, מטגנים אותו ומסיפים את הבשר, הוא לא ייצרב ולא יוציא את הטעמים שלו, יש הרבה טעם לבשר. כשצורבים בשר יש בסיר המון משקעים, זה טעמים מטורפים שעושים את כל התבשיל, חבל לוותר על זה".
בריק חן תיארה במילים שלה את התרומה של הצריבה למנה: "יש לבשר, ברגע שצורבים אותו, משהו שנקרא 'אפקט מייארד', שזה גם נותן טעמים מאוד חזקים, גם צבע וטעמים יותר טובים לתבשילים".