ניצן אהרן מ"מאסטר שף" מודה: "לא מתרגלת לחרדה"
ככל שגמר "מאסטר שף" מתקרב, המשימות נעשות קשות יותר והלחץ המופעל על המתמודדים גובר. אהרן שיתפה ב"חדשות הבוקר" את ניב רסקין על הקושי שמביא פער הגילים בתחרות, החרדה שמלווה אותה במהלך התוכנית והחזון לאחרי: "אין לי רצון לפתוח מסעדה. מעדיפה להתרכז ברשתות חברתיות"

מתמודדי "מאסטר שף" כבר מתחילים להיערך לגמר והמשימות הולכות ונעשות מסובכות. הלחץ הקולינרי נותן את אותותיו, במיוחד על הצעירים בין חברי הנבחרת, אחת מהן היא ניצן אהרן. הבשלנית סיפרה הבוקר (שלישי) לניב רסקין על התחושות שמלוות אותה אפילו בזמן הצפייה בתוכנית (פרק חדש הערב, אחרי החדשות, קשת 12), כזמן מה לאחר הצילומים: "לא משנה כמה זמן עובר, אני לא מתרגלת לחרדה שאני מרגישה כשהשופטים טועמים את המנה שלי".
בעונה הזו של פורמט הבישול, בולט במיוחד ממוצע הגילים הנמוך יחסית של המתמודדים - ופריחתם של טבחים וטבחיות שהם לא בהכרח אמהות ש'מעמידות סירים'. למרות זאת, היא הרגישה את הפערים בינה לבין חברי הנבחרת המבוגרים יותר: "הרגשתי את ההבדל בגילים, באתי בביטחון אבל עם ראש למטה", סיפרה.
במשימת הבורקס, ניצן אמרה שלא הכירה את המנה המיושנת שנדרשו להכין אך עדיין הצליחה להפתיע את השופטים: "זה לא מהדור שלנו, לענת אגמון למשל זה היה מוכר יותר". ככל שמתקרבים לשלב הסופי, הסקרנות לגבי זהותו של הזוכה הגדול הולכת וגוברת. ניצן גם ניסתה להמר מי עשוי לקטוף את תואר הניצחון הנחשק: "יש מתמודדים מצוינים, גם אני טובה אבל קשה להחליט".
בשנים האחרונות, רבים מיוצאי התוכנית והזוכים בה בוחרים שלא לעשות צעד כמעט מתבקש ולפתוח מסעדה. במקום, הם בוחרים להתרכז בפרויקטים אחרים. ניצן בחרה לנסות להגשים את החלום בצורה קצת אחרת: "אולי אפתח מקום קטן או אעביר סדנאות במושב רינתיה בו אני גרה. אין לי רצון לפתוח מסעדה, מעדיפה להתרכז בעיקר ברשתות החברתיות".