שם: אורי אהרונוביץ'
גיל:
33
סטטוס:
בזוגיות ארוכת שנים
מהיכן בארץ:
רמת גן
עיסוק:
מנהל מוצר בהייטק

איך ההרגשה להיות ב-15 הגדולים?
"מרגש. לא ציפיתי להגיע לשלב הזה, אבל אחרי המעבר של האודישן היעד היה להגיע לשם".

למה לדעתך דווקא אתה הגעת לשלב הזה מבין כל המתמודדים שנבחנו?
"מאמין שבעיקר בזכות האוכל. הבישול שלי מגוון, צדדים יותר אסייתיים, טעמים שפחות מוכרים לחך הישראלי".

מה הביא אותך להתחיל לבשל?
"האהבה והחשיפה שלי לאוכל מתרבויות שונות. בישול זה מפגש חברתי, בין תרבותי, שאפשר להכיר דרכו. זו האפשרות שלנו בתור בני אדם לחגוג או להתנחם ולאכול יחד".

יש לך סגנון בישול שאתה מתמחה בו?
"אני אוהב לבשל בשר. כל מה שעולה על מנגל".

זוכר את הרגע שהבנת שאתה באמת מכין אוכל טעים?
"כשאירחתי ושמעתי פידבקים של משפחה וחברים, אז אתה מבין שיש לך את זה. גם במסגרת החשיפה למסעדות ואוכל, מגלים טעמים ויודעים להבדיל בין מה יותר טוב ופחות טוב".

יש לך משהו שאתה לא אוכל?
"אין לי בעיה לאכול הכל. אכלתי נמלים מטוגנות, אבל אני כן נרתע מלאכול זוחלים אחרים".

יש ביקורת מהאודישן שזכורה לך במיוחד?
"אהרוני אמר על המנה שלי שכבר לא מגישים מנות כאלה במסעדות בתל אביב".

מי הכי היית רוצה שיאהב את המנה שלך?
"כולם. לא היה מישהו ספציפי אבל אולי רותי או אהרוני כי זו הייתה מנה יותר אסייתית".

יש משתתף מהעבר שאתה מחובר אליו או לקחת ממנו השראה?
"איתיאלה, אהבתי אותה במיוחד. התחברתי לצניעות ולגישה שלה, יש מן קלילות כזאת".

בתוכניות ריאליטי אחרות יותר קל לקהל לבחון את המתמודדים, בתוכנית בישול זה קצת יותר מסובך. מה יגרום לאנשים להתחבר אלייך?
"זה לא רק האוכל, כי אותו הם לא יוכלו לטעום. זו יותר האישיות שלי ומה שאני אצליח להעביר במסך. חלקם יוכלו להזדהות וחלקם קצת ופחות".