שם: ג'יזל שרה ללוש

גיל: 57

מהיכן בארץ: אשדוד

תאריך לידה: 4.8.1965

מצב משפחתי: גרושה

מקצוע: יועצת טבע

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
אני אוהבת לשיר, קיבלתי סינר ושאני שחקנית לא רעה בכלל. מרגשת, חזקה למרות הכל ולא עושה לעצמי הנחות.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
הייתי שמחה לבשל לזמר צרפתי מישל פוגן Michel fugain.

ומה היית רוצה לשאול אותה?
הייתי שואלת אותו קודם כל איך הייתה הארוחה והאם הוא רוצה לשיר איתי.

טיפ למטבח שאי אפשר בלעדיו:
תמיד סכין טוב ושום.

מה גרם לך להתחיל לבשל?
מגיל קטן כל מה שקשור לאוכל עניין אותי מקניית הפרודוקטים בין קצב לדייג ולירקן עם אבי ז"ל. אני זוכרת שלא הייתי מפספסת שום דבר ועד לחזרה למטבח עם סבתי ואימי.

מהי החוויה הראשונה שזכורה לך מהמטבח?
סבתא מצד אבא יושב במטבח ומקלפת ירוקות למרק של הקוסקוס לאט ובכזה דיוק.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
ניסיתי מתכון חדש בשישי ולא יצא טעים בכלל זו הייתה פדיחה כי זו הייתה מנה בשרית כולם התבאסו אמרו לי מתכון חדש לא בשישי.

מה המאכל שלא תסכימ/י לטעום בחיים ולמה?
מוח כי זה מוח.

מה נמצא אם נפתח את המקרר שלך עכשיו?
ירקות הכל כולל מיוחדים פירות גבינות חמאה יוגורט טבעי מלא ירק.

איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
בעיני הכל.

איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, זכורה לך במיוחד ולקחת איתך להמשך?
את האמת מרוב התרגשות אני לא זוכרת.

מהי מנת הדגל שלך?
ממולאים לחמא'גון.

מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
סרטן כחול.

וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
שמתי אריסה בקציצות בשר שמעתי שהם לא אוהבים כל כך אריסה מוכנה.