שם: הלל גרדי

גיל: 30

מהיכן בארץ: צפון מהרי ירושלים

תאריך לידה: 26/08/1991

מצב משפחתי: רווק

מקצוע: מטפל דרך רעיית עיזים

חשבון אינסטגרם/פייסבוק: hillelgardi

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:

1. לא סיימתי בית ספר. למדתי עד כיתה י' ואז עזבתי לטובת עבודה בגינון וחיים שנכונים לי.
2. אני מתאים את ניחוח סבון הרחצה לפי הזמן ביום ומצב הרוח.
3. יש לי יכולת טבעית לעשות שפגאט.
4. תמונה שצולמתי בה ממבצע צוק איתן נבחרה להיות אחת ממאה התמונות החשובות של העיתונות ב-100 שנים האחרונות של עיתון הארץ ובתמונות השנה במגזין צילום צרפתי.
5. יש לי דסלקציה ולא הצלחתי לקרוא כמו שצריך עד כיתה ט'.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה ומה היית רוצה לשאול אותה?
לבלו הדוב "מספר הג'ונגל" והייתי שואל אותו עוד על איך לחיות נכון.

טיפ למטבח שאי אפשר בלעדיו: 
מוזיקה וכיף.

מה גרם לך להתחיל לבשל?
מת על אוכל. מגיל אפס זה שימח אותי וראיתי שגם אני יכול לבשל.

מהי החוויה הראשונה שזכורה לך מהמטבח?
בקייטנה בכיתה ג' אמרו לנו להכין אוכל ויצא לי מוקפץ ממש טעים. הכל היה מהראש בלי שאכלתי בחיים מוקפץ.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
עבדתי בבית ספר בתור מורה יער לילדים בכיתה ד' והכנו חומוס בשטח, חומוס יער קראנו לו. הבאתי גם פלפלים חריפים שנכין סחוג במכתש ושכחתי להגיד לילדים שלא יגעו בעיניים. עברו 5 דקות וחצי מהכיתה הסתובבו עם עיניים שורפות ובכו כאילו נפלה פצצה של גז חרדל במקום.

מה המאכל שלא תסכים לטעום בחיים ולמה?
אני שונא מיונז וחומץ.

מה נמצא אם נפתח את המקרר שלך עכשיו?
ירקות ופירות עונתיים בירות יין לבן וגבינות.

איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
הכל מותרות אפשר גם להסתדר גם רק עם ענף אבן ובוץ.

איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, זכורה לך במיוחד ולקחת איתך להמשך?
הביקורת של אייל על אותנטיות והסיפור על הפרות שלו.

מהי מנת הדגל שלך?
בורקס רועים.

מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
אני לא הרפתקן גדול באוכל אבל הכי מטורף זה האוכל המזעזע שאכלנו בשנת שירות או בצבא.

וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
אין.