שם: יניב שחר

גיל: 47.5

מהיכן בארץ: ירושלים

תאריך לידה: 19.11.1974

מצב משפחתי: נשוי + ארבע

מקצוע: מנהל מפעל לעיבוד מתכות 

חשבון אינסטגרם/פייסבוק: Janivshahar

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:

1. יש לי 2 כוכבי צלילה.
2. יש לי חגורה ירוקה ב"דניס הישרדות".
3. אני לא טועם את האוכל שאני מבשל. 
4. רוב שנות חיי עבדתי בבנייה ושיפוצים. 
5. יש לי אוסף של מעל 500 דיסקים.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה ומה היית רוצה לשאול אותה?
השף יונתן רושפלד. הייתי שואל אותו אם היה מעביר אותי אילו היה היום שופט ב"מאסטר שף".


טיפ למטבח שאי אפשר בלעדיו:
סדר וניקיון.

מה גרם לך להתחיל לבשל?
אמא שלי.

מהי החוויה הראשונה שזכורה לך מהמטבח?
לפרק עופות שלמים.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
בישלתי נתח בשר לארוחת ערב עם חברים והבשר יצא קשה כמו אבן.

מה המאכל שלא תסכים לטעום בחיים ולמה?
צדפות בגלל המרקם.

מה נמצא אם נפתח את המקרר שלך עכשיו?
אוכל מבושל, ירקות ופירות.

איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
סכין טובה.

איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, זכורה לך במיוחד ולקחת איתך להמשך?
אייל שני אמר לי שכדאי לי להתרכז במטבח התימני ולא להתפזר.

מהי מנת הדגל שלך?
לא הייתה לי כזאת. הקובנה עם הבשר הפכה להיות כזאת.

מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
סטייק מבשר kobe בלונדון.