שם: עדן ים ראובן

גיל: 28

מהיכן בארץ: תל אביב

תאריך לידה: 20.09.1994

מצב משפחתי: בזוגיות

מקצוע: מעבירה סדנאות אפייה ובעלת בלוג אפייה באינסטגרם

חשבון אינסטגרם: Edenyamm

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:

1. הייתי לוחמת בצבא
2. אחד מהמאכלים שאני הכי אוהבת זה פיצה ריבועים של מעדנות
3. הכרתי את בן הזוג שלי בקרנבל בברזיל
4. כשהיינו קטנים גזרתי לאחי בטעות חלק מהזרת כחלק מפעילות יצירה שעשינו
5. אני האמא הכי חרדתית בעולם לכלבה שלי, כל שבוע מבקרת אצל הוטרינר באופן קבוע.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
מאיה ורטהיימר. חלום שלי להיות חברה שלה, היא הכי מצחיקה אותי.

טיפ למטבח שאי אפשר בלעדיו:
כשאתם מכינים חלות, בסוף האפייה תברישו אותן בשמן זית ותכסו אותן במגבת ל20 דקות לפחות. זה יהפוך אותן לרכות כמו ענן. לעוד טיפים בואו אליי לאינסטוש.

מה גרם לך להתחיל לבשל?
עד הצבא הייתי ממש בררנית באוכל, עד שהבנתי שאם לא אוכל אגווע ברעב. האוכל בחדר אוכל לא היה לטעמי נגיד בעדינות, אז התחלתי לבשל בחדר במוצב, הבאתי כיריים חשמליות לבסיס (רק שהרס"ר לא ידע). 

מהי החוויה הראשונה שזכורה לך מהמטבח?
כשהייתי בת 9 השכנה ממול הכינה עוגת גבינה פירורים שהפילה אותי מהרגליים, הלכתי אליה לבקש את המתכון. ביקשתי מאמא שלי שתקנה לי את כל המצרכים כדי שביום שישי אכין את אותה עוגה, יום שישי הגיע ואני בהתרגשות שיא מכינה את העוגה לפי המתכון שלה, יצא סוף הדרך. ומאז לא ויתרו לי והייתי מכינה אותה בכל יום שישי

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
היינו כמה חברים בטיול הגדול בדרום אמריקה, התנדבתי להכין ארוחת ערב לכולם. הלכנו לקניות, הבאנו מלא מצרכים, אמרתי להם שאני מבשלת פגז והיום הארוחה עלי. מפה לשם הכנתי להם אורז שיצא אסון ועד היום לא יוצא להם מהשיניים.

מה המאכל שלא תסכימי לטעום בחיים ולמה?
כבד עוף, ניסיתי המון פעמים ובכל פעם לא היה לי טעים.

מה נמצא אם נפתח את המקרר שלך עכשיו?
מחמצות, שמרים והרים של קמחים.

איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
מיקסר, החבר הכי טוב שלי.

איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, זכורה לך במיוחד ולקחת איתך להמשך?
שיש בנשמתי בצק, חיים כהן ניחש- וואלה צדק.

מהי מנת הדגל שלך?
לחם מחמצת, אני מגדלת את המחמצות שלי כאילו היו בנותיי והתהליך גורם לי להתרגש כל פעם מחדש.

מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
הקונוסים של הטאיזו, זאת הייתה אהבה מביס ראשון ומאז אני מכורה לזה.

וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
כשאני רעבה ואין לי כוח להכין אוכל, אני מכינה לי טוסט עם מלא קטשופ וגבינה צהובה שתנזל בטוסטר, וזה הכי טעים לי בעולם.