mako
פרסומת

"זה עוד שנייה נגמר, הערב נהיה שישה מתמודדים"

מתמודדת "מאסטר שף", סיוון בריק חן, מאמינה שיש מאכלים שחייבים להיעשות בדרך מסוימת. אבל הערב היא תצא לקרב על הכרטיס לרבע הגמר, עם קוסקוס אשר בחרה להכין במיקרו. "יש דברים שאי אפשר לזלזל להם בתהליך, אבל בסוף זה יוצא הכי טעים במיקרו", אמרה בשיחה עם יואב לימור רגע לפני משימת ההדחה הגורלית

חדשות הבוקר
פורסם:
סיוון בריק חן
צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת 12
הקישור הועתק

הגמר הגדול נמצא במרחק נגיעה, הסינרים כבר ממתינים לקרב האחרון, ורגע לפני שנגלה מי יהיה ה"מאסטר שף" העשירי של ישראל (פרק חדש הערב, אחרי החדשות, קשת 12) , סיוון בריק חן, התארחה באולפן של "חדשות הבוקר" וסיפרה על הדרך שעברה עד כה בתחרות ואף שיתפה בתגובות שהיא מקבלת ברחוב.

"זה מתחיל להתקרב, יש עוד שלוש תוכניות לגמר הגדול. זה עוד שנייה נגמר, נשארו שבעה מתמודדים והערב אנחנו נהיה שישה", אמרה בריק חן והתייחסה למנה הקוסקוס אשר היא עומדת להכין הערב: "אמרו לי 'אל תעשי קוסקוס במיקרו במאסטר שף', אבל בסוף יוצא הכי טעים במיקרו. נכון, יש דברים שאי אפשר לזלזל להם בתהליך, אבל כולנו מחפשים היום דברים שהם מהירים".

חשבת שתגיעי לשלב כזה?
"לא האמנתי בחלומות הכי גדולים שלי, אני מודה על כל רגע".

מה הדבר שהכי אתגר אותך?
"ההתמודדות עם הלחץ. צריך להחליט באותו רגע איזה מנה את עושה, ולסיים הכי מהר שאפשר. הרי אנחנו לא מתכוננים בבית, ואף אחד לא מגלה לנו מה המשימות. הלחץ הזה הוא לא משהו שחוויתי".

במהלך השיחה, בריק חן סיפרה כי ישנה תחושה של בועה בתחרות, בועה אשר התפוצצה במשימת האימהות שהתרחשה בפרק הקודם. "פתאום מישהו מבחוץ נכנס לתוך הבועה והיא התפוצצה", סיפרה ושיתפה בתחושות שצפו לה ברגעים בהם אימה הסתכלה עליה מהמרפסת: "איך שהיא נכנסה מאוד התרגשתי, זה היה לי מאוד מרגש לראות אותה".

בואי נדבר על עניין הגיל, את מאוד צעירה.
"זה משהו שחשבתי עליו לאורך התחרות. הרי אני מאוד אוהבת להכין אוכל ולארח אנשים בבית, אבל אין לי את ארוחת השישי שבה אני מבשלת לילדים ולמשפחה - מדובר בשנים של ניסיון. אבל אני מרגישה שככל שהשלבים מתקדמים אני לומדת ונפתחת לדברים חדשים".

מי השופט שהכי חששת ממה שיש לו לומר?
"היו לי דעות שונות לפני שהגעתי לתוכנית, אבל אהרוני נותן בראש".

את זוכה לתגובות ברחוב?
"אני מקבלת באינסטגרם אהבה מטורפת, אנשים עושים את המתכונים שלי וכותבים לי. זה מרגש ברמות לראות שאנשים מכינים את האוכל שלך".

מצאתם טעות לשון?