mako
פרסומת

המתמודד שהשווה את רותי ברודו לשום

לנו אין אומץ לעמוד מול פאנל השופטים המכובד של "מאסטר שף" ולהשוות כל אחד מהם לירק, אבל מסתבר שמתמודד שהגיע לאודישן לא מפחד מהם. אז מה קרה לבשלן שהשווה את חיים כהן לעלי גפן ואת מיכל אנסקי לשמיר, למה אייל שני נעלב מכל הסיפור ואיך זה הפך לויכוח בין השופטות בפאנל

דסק קשת 12
פורסם:
הקישור הועתק

את חיים כהן היינו משווים לחציל ואת רותי ברודו לבצל מקורמל ומתוק. אבל מתמודד שהגיע לאודישן ב"מאסטר שף" (הערב, שלישי, אחרי החדשות) לא הסכים איתנו והשווה אותה דווקא לשום ירוק. היא דווקא לא נרתעה מזה אבל זאת הייתה שותפתה לפאנל, מיכל אנסקי, שהביאה הסבר לבחירה. מה קרה אחר כך? עם זה כבר הבשלן נאלץ להתמודד. איך אומרים? חפר לעצמו בור.

"אני מדמה אנשים לירקות". הצהיר מתמודד "מאסטר שף" והמשיך, "הכי מאתגר לי זה חיים, אני מתלבט עליו עד לרגע האחרון. חיים הוא עלי גפן, הוא מכיל, יכול להיות פרוביניאלי וצרפתי, הוא ים תיכוני יש בו אלגנטיות. וחמיצות זה אחלה, חמיצות נותנת רעננות". חיים גפן כהן יקר, קבל מתכון לעלי גפן בדיוק בשבילך.

מסעדת אמא עלי גפן
מסעדת אמא עלי גפן | צילום: סיוון שוב עמי , יח"צ

מה בנוגע לרותי שמיד דאגה להצהיר "אני במיה", דווקא לא. המתמודד בחר בשום ירק ומיכל דווקא הייתה זאת שהסבירה, "יש לה עונה קצרה, מדויקת לפני פסח". חברתה לפאנל לא התבלבלה "חשבתי שאת רוצה שלי תהיה פה עונה קצרה". אנסקי המשיכה "וכולם מחכים לו". רותי שום ירוק ברודו: קבלי מרק מפוצץ בשום ירוק.

המתמודד שמדמה את השופטים לירקות
"חיים הוא עלי גפן" | צילום: מאסטר שף, קשת 12
פרסומת

"אהרוני זה יהיה קצת קלישיאתי, אבל אהרוני הוא ג'ינגר, הוא כאילו אסייתי אבל הוא לא באמת אסייתי. מיכל זה שמיר - הוא מאזן, הוא נראה נורא עדין, מצטלם מאוד יפה אבל הוא בום של טעם". איזה הרמות. אהרוני, עוד לא החלטנו אם הג'ינגר הוא בוכרי או אסייתי אבל דאגנו לך למתכון מנצח. ומיכל, לא שכחנו ממך, קבלי את השמיר בבוסט של טעמים.

מה עוזר לצינון ?
אסייתי או בוכרי? | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

אייל אני מפחד אבל אני אגיד שהוא זעתר או טימין". חיים מיהר להסביר את הבחירה המדויקת כשאייל הושווה לזעתר "גם כששמים אותו בתוך בצק הוא משתלט". אייל, אנחנו יודעים כמה אתה אוהב תבלינים ועשבי תיבול אז מצאנו מתכון עם זעתר שיקפיץ לך את מצב הרוח.