מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

"אני לא יכולה לתאר את מפלס הלחץ בגוף שלי, אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד"

כשמעל ראשם מרחף הכרטיס לגמר "מאסטר שף", מיכל מוטיל, הבינה בעיצומן של ההכנות כי היא לא בישלה את המילוי של הפסטה שהיא מתכוונת להגיש לשופטים. "אלוהים ישמור, שכחתי לבשל את התרד". האם מיכל תצליח להתגבר על המשבר הקולינרי ולהגיע לרגע האמת?

מאסטר שף
mako
פורסם:
"לא יכולה לתאר את מפלס הלחץ"
מיכל מוטיל על הרגעים הקריטיים בתחרות|צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת 12
הקישור הועתק

מפלס הלחץ מרקיע שחקים:רגע האמת נמצא במרחק נגיעה, והערב חמשת חברי נבחרת העשור הנותרים של "מאסטר שף" (מוצ"ש אחרי החדשות, קשת 12) יצאו לקרב על הכרטיס הנכסף לגמר הגדול. כשהשעון מתקתק ברקע, וכל שנייה חשובה יותר מתמיד, מיכל מוטיל שכחה לבשל את המילוי של הפסטה שהכינה.

"אלוהים ישמור, שכחתי לבשל את התרד", אמרה מוטיל בשיאן של ההכנות למנה בה היא תולה את תקוותיה ושיתפה בתחושות שלה ברגעים המותחים, "אני לא יכולה לתאר את מפלס הלחץ בגוף שלי, אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד".

עם זאת, היא הבינה כי היא חייבת להמשיך ולהבין כיצד היא בונה את המנה שתגיש לשופטים מחדש. "להתחיל לעשות את פסטת הפסים יקח לי מלא זמן", אמרה, "עשיתי טעות ואין לי זמן להמשיך את הפסטה הצבעונית, אז עכשיו אני מכינה עוד שניים סגולים ואחד ירוק".

מצאתם טעות לשון?