אלמוג שור יוצאת לקניות במטבח של מאסטר שף
אילן עזרא, סמנכ"ל שיווק ומכירות מילניום - ארקוסטיל, על הסדנה שהולכת לעבור למתמודדי הנבחרת: "ניתן להם את הכלים הנכונים תרתי משמע, כדי להגיע להישגים כמה שיותר גבוהים, ועל הדרך נלמד באיזה כלי בישול להשתמש, באיזו צורה להשתמש, מתי בתנור ומתי על הכיריים"
פורסם:
האם כלים טובים יכולים להפוך טבח גרוע לטבח טוב?
"לא. אבל הם יכולים לקחת טבח בסדר, ולמקסם את היכולות שלו, לדוגמה סיר לחץ שפתאום צריך לבשל נתח בשר בבישול ארוך, או קטניה שצריכה המון זמן להתרכך, אז פתאום הכלי הזה, או המסננת הנכונה, או המנדולינה, פתאום חוסכת ומדייקת לו. אז כלים - גם לשפים מקצועיים, זה משהו שאסור לוותר עליו. מטבח נכון, מזווג, מאובזר, עושה לכל טבח את החיים קלים", אומר מאיר אדוני.
צפו בסרטון המלא >>
מצאתם טעות לשון?