יום כיפור מאחורינו, מה שאומר שהסוכות החלו להיבנות, שוקי ארבעת המינים החלו לפעול וממש בקרוב אנחנו עומדים לעזוב את המזגן למשך שבעה ימים לטובת הסוכה. עם זאת, לצד השמחה ישנה סוגיה אחת שמטרידה אותנו והיא כיצד נהפוך ממארחים טובים למדהימים, כיצד נהפוך את הסוכה שלנו למאסטר פיס. לכן, שאלנו כמה מחברי נבחרת העשור של "מאסטר שף" (מוצ"ש אחרי החדשות, קשת 12) מה הטיפ המנצח שלהם לאירוח המושלם, וחזרנו עם מספר עצות זהב שאתם פשוט חייבים לגזור ולשמור.