mako
פרסומת

מתכון לעוף עסיסי בתנור בטעם ברביקיו מעודן

המתכון הקלאסי של עוף בתנור, בגרסה משודרגת עם ברביקיו מעודן. רוצים להכין ארוחת צהריים מושלמת לכל המשפחה? קבלו את רשימת המצרכים המלאה ואת אופן ההכנה

כתבה פרסומית
אסם
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
עוף עסיסי בתערובת

מצרכים:

שקית "עוף עסיסי של אסם בטעם ברביקיו מעודן" (תערובת תיבול + שקית צלייה)
1 ק"ג עוף (למשל 8 שוקיים)

הוראות הכנה:

1. להוציא את שקית הצלייה מהחלק העליון של האריזה. לפתוח את שקית הצלייה ולהכניס לתוכה 1 ק"ג עוף טרי או מופשר.
2. לפתוח את האריזה ולפזר את תערובת התיבול על העוף.
3. לסגור את שקית הצלייה עם הסוגר המצורף לנער קלות את השקית כדי לקבל פיזור אחיד של התיבול על העוף.
4. להניח את השקית בתבנית, לחורר מלמעלה את השקית עם מזלג במספר מקומות. לאפות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות במשך 50-60 דקות. להוציא מהתנור, להמתין כ-2 דקות, להסיר את השקית ולהגיש.

מצאתם טעות לשון?