mako
פרסומת

מתכון לעוף עסיסי בתנור בטעם שום

המתכון הקלאסי של עוף עסיסי בתנור, והפעם בגרסה משודרגת עם שום. רוצים להכין למשפחה? קבלו את רשימת המצרכים המלאה ואופן ההכנה

אסם
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

אין תמונה
עוף בטעם שום

מצרכים:

שקית "עוף עסיסי של אסם על בסיס שום" (תערובת תיבול + שקית צלייה)
1 ק"ג עוף (למשל 8 שוקיים)

הוראות הכנה:

1. להוציא את שקית הצלייה מהחלק העליון של האריזה. לפתוח את שקית הצלייה ולהכניס לתוכה 1 ק"ג עוף טרי או מופשר.
2. לפתוח את האריזה ולפזר את תערובת התיבול על העוף.
3. לסגור את שקית הצלייה עם הסוגר המצורף לנער קלות את השקית כדי לקבל פיזור אחיד של התיבול על העוף.
4. להניח את השקית בתבנית, לחורר מלמעלה את השקית עם מזלג במספר מקומות. לאפות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות במשך 50-60 דקות. להוציא מהתנור, להמתין כ-2 דקות, להסיר את השקית ולהגיש.