מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מתכון לפלפלים ממולאים

אין משפחה שלא אוהבת פלפלים ממולאים. כדי להפוך את המתכון לקל עוד יותר, הכנו לכם את רשימת המצרכים ואופן ההכנה באופן פשוט

כתבה פרסומית
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
פלפלים ממולאים לכל המשפחה

רכיבים:
שקית "מה נאכל היום של אסם" – פלפלים ממולאים
400 גרם בשר בקר טחון
6 פלפלים בינוניים אדומים
כוס אורז (160 גרם)
6 כפות רסק עגבניות (200 גרם)

הוראות הכנה:
1. שופכים כוס אורז לקערה, מוסיפים ½1 כוסות מים רותחים (300 מ"ל) ומשרים למשך 10 דקות (לא מסננים).
2. חותכים את החלק העליון של הפלפלים, מנקים את הגרעינים ומחוררים את חלקו התחתון של הפלפל עם מזלג מספר פעמים.
3. מוסיפים לקערה עם האורז את הבשר ואת תערובת התיבול, מערבבים, ממלאים את הפלפלים בתערובת (שני שליש גובה) ומכניסים לסיר (בשכבה אחת - לא פלפל על פלפל)
4. מערבבים את רסק העגבניות עם 5 כוסות מים ושופכים על הפלפלים ומסביבם. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך 60 דקות.

מצאתם טעות לשון?