mako
פרסומת

מתכון לעוף ופטריות בשום ודבש

רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש משדרג את העוף והפטריות, והולך מצויין גם עם אורז. מנה נוספת קלה להכנה והגשה עם הרטבים של אסם

כתבה פרסומית
mako
פורסם:
הקישור הועתק

רכיבים

עוף ברוטב
עוף ברוטב ברביקיו | צילום: istockphoto, istockphoto

ל-4 מנות קלות להכנה

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

סלסלה פטריות שמפיניון

מגשית פטריות יער

כוס רוטב ברביקיו בטעם שום ודבש של אסם

צרור בצל ירוק

3 עגבניות גדולות ואדומות

(או חצי קופסא קוביות עגבניות קלופות)

3 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה 

  • מחממים מחבת גדולה. מנקים ופורסים את הבצל הירוק והפטריות. את העגבניות חותכים לקוביות.
  • כשהמחבת לוהטת מטגנים בשמן את רצועות חזה העוף, מוסיפים את הבצל והפטריות ואחר כך את העגבניות. אחרי 2-3 דקות של ערבוב והקפצה, יוצקים את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש ומרתיחים – מגישים מיד.
  • טעים מאד על אורז או פולנטה.