![מוקפץ סמדי מוקפץ סמדי](https://img.mako.co.il/2011/06/06/mukpatsim_smadi_c.jpg)
והשבוע - קבלו את המוקפץ שרץ הכי טוב במשפחת וקנין: נודלס עם הרבה הרבה ירקות, בתיבול סיני שיש לו, איך לא, גם נגיעה מזרחית.
המצרכים:
1 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
1 גמבה ירוקה
1 בצל
2 גזרים
2 קישואים
5 תירס גמדי
1/4 כרוב
נבטים
אטריות נודלס
בוטנים קלויים שבורים
תבלינים:
1 כף שמן שומשום
3 כפות סויה
1/2 כפית צ'ילי יבש גרוס חריף
אופן ההכנה:
1. חותכים את התירס הגמדי לעיגולים של שני ס"מ ואת כל שאר הירקות לרצועות,
2. שמים שמן בווק, ומתחילים להקפיץ את הירקות על אש גבוהה: ראשונים ייכנסו רצועות הבצל, אחר כך רצועות הגזר, אחר כך רצועות הקישואים, אחר כך התירס הגמדי, אחר כך הגמבות ולקראת הסוף הכרוב והנבטים.
3. מתבלים בצ'ילי יבש גרוס וברוטב סויה.
![מוקפץ סמדי מוקפץ סמדי](https://img.mako.co.il/2011/06/06/DSC02598_c.jpg)
![מוקפץ סמדי מוקפץ סמדי](https://img.mako.co.il/2011/06/06/DSC02602_c.jpg)
![מוקפץ סמדי מוקפץ סמדי](https://img.mako.co.il/2011/06/06/DSC02604_c.jpg)
4. מכינים את הנודלס: מניחים את האטריות בקערה, ממלאים מים רותחים ומניחים בצד ל-10 דקות. מסננים.
5. שמים בקערת הגשה את הנודלס, עליהם את הירקות המוקפצים ומעל הכל את הבוטנים הקלויים.
![מוקפץ סמדי מוקפץ סמדי](https://img.mako.co.il/2011/06/06/DSC02643_c.jpg)