mako
פרסומת

המוקפץ של סמדי בומבה

כשסמדי מתחילה להקפיץ, אתם יכולים להיות בטוחים שתסיימו עם ארוחה צבעונית, עשירה וטעימה בטירוף. וכן, יש גם נגיעה מזרחית

פורסם:
הקישור הועתק
מוקפץ סמדי
הירקות בדרך למוקפץ. הולך להיות פה שמח|צילום: סמדר וקנין, mako

והשבוע - קבלו את המוקפץ שרץ הכי טוב במשפחת וקנין: נודלס עם הרבה הרבה ירקות, בתיבול סיני שיש לו, איך לא, גם נגיעה מזרחית.

המצרכים:
1 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
1 גמבה ירוקה
1 בצל
2 גזרים
2 קישואים
5 תירס גמדי
1/4 כרוב
נבטים
אטריות נודלס
בוטנים קלויים שבורים

תבלינים:
1 כף שמן שומשום
3 כפות סויה
1/2 כפית צ'ילי יבש גרוס חריף

אופן ההכנה:

1. חותכים את התירס הגמדי לעיגולים של שני ס"מ ואת כל שאר הירקות לרצועות,

2. שמים שמן בווק, ומתחילים להקפיץ את הירקות על אש גבוהה: ראשונים ייכנסו רצועות הבצל, אחר כך רצועות הגזר, אחר כך רצועות הקישואים, אחר כך התירס הגמדי, אחר כך הגמבות ולקראת הסוף הכרוב והנבטים.

3. מתבלים בצ'ילי יבש גרוס וברוטב סויה.

מוקפץ סמדי
ראשון נכנס הבצל|צילום: סמדר וקנין, mako
מוקפץ סמדי
כל החבר'ה בתוך הווק|צילום: סמדר וקנין, mako
מוקפץ סמדי
טוב, אי אפשר בלי צ'ילי חריף|צילום: סמדר וקנין, mako
פרסומת

4. מכינים את הנודלס: מניחים את האטריות בקערה, ממלאים מים רותחים ומניחים בצד ל-10 דקות. מסננים.

5. שמים בקערת הגשה את הנודלס, עליהם את הירקות המוקפצים ומעל הכל את הבוטנים הקלויים.

מוקפץ סמדי
חברים, בואו לשולחן|צילום: סמדר וקנין, mako
מצאתם טעות לשון?