כמו מאסטר שף: קציצות סלמון שילדים אוהבים
גם הצאצאים שלכם לא מוכנים לטעום שום דבר שקשור לדג? את הדג הזה הם לא רק יסכימו לאכול, אלא גם יחסלו ויבקשו תוספת. מניסיון

המתכון שלי להשבוע הוא קציצות סלמון, ויש הרבה סיבות למה בחרתי בו: הוא קליל, טעים להפליא, בריא ומתאים גם לארוחה וגם לנשנוש. אבל השוס האמיתי הוא שבזכות המתכון הזה הצלחתי לגרום לשני ילדים בני 6 לטעום לראשונה בחייהם דג, ואפילו ליהנות ממנו ולבקש תוספת.

קציצות סלמון
המצרכים:
1/2 קילו פילה דג סלמון (אני השתמשתי בקפוא, אבל דג טרי תמיד מתקבל בברכה)
בצל אחד בינוני
1 שן שום
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
כפית נענע יבשה (לא חובה)
שמן קנולה
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הסלמון, הבצל והשום ביחד במטחנת בשר (או קוצצים דק מאוד).
2. מוסיפים את פירורי הלחם, הנענע והעירית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
3. יוצרים קציצות עגולות, ומטגנים במחבת עם מעט שמן קנולה חם כשתי דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.
>> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו!