מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

כמו מאסטר שף: קציצות סלמון שילדים אוהבים

גם הצאצאים שלכם לא מוכנים לטעום שום דבר שקשור לדג? את הדג הזה הם לא רק יסכימו לאכול, אלא גם יחסלו ויבקשו תוספת. מניסיון

פורסם:
קציצות סלמון
קציצות סלמון|צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא
הקישור הועתק

המתכון שלי להשבוע הוא קציצותסלמון, ויש הרבה סיבות למה בחרתי בו: הוא קליל, טעים להפליא, בריא ומתאים גם לארוחה וגם לנשנוש. אבל השוס האמיתי הוא שבזכות המתכון הזה הצלחתי לגרום לשני ילדים בני 6 לטעום לראשונה בחייהם דג, ואפילו ליהנות ממנו ולבקש תוספת.

קציצות סלמון
קציצות סלמון. אפילו כשהן סתם עגולות, הם אוהבים אותן|צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא

קציצות סלמון

המצרכים:
1/2 קילו פילה דג סלמון (אני השתמשתי בקפוא, אבלדגטרי תמיד מתקבל בברכה)
בצל אחד בינוני
1 שן שום
2 כפותעיריתקצוצה
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
כפית נענע יבשה (לא חובה)
שמן קנולה

אופן ההכנה:

1. טוחנים את הסלמון, הבצל והשום ביחד במטחנת בשר (או קוצצים דק מאוד).

2. מוסיפים את פירורי הלחם, הנענע והעירית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

3. יוצרים קציצות עגולות, ומטגנים במחבת עם מעט שמן קנולה חם כשתי דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.

>>מאסטר שף עונה 2- הצילומים כבר התחילו!