אביזרים

ווק

מצרכים שלב א':

כף שמן קנולה

כוס וחצי אורז יסמין מאסטר שף

כפית מלח

3 כוסות מים רותחים

מצרכים לשלב ב':

2 כפות שמן קנולה

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות

1 גמבה ירוקה קצוצה

2 בצלים ירוקים קצוצים

כוס פטריות חתוכות טריות

3 כפות רוטב סרירצ'ה מאסטר שף

חצי כוס גרגירי תירס

חצי כוס קרם קוקוס

כפית מלח

כפית פלפל שחור

חצי כוס כוסברה קצוצה

1 ביצה טרופה

3 כפות סויה מסורתית מאסטר שף

אופן ההכנה:

בסיר מטגנים את האורז ומוסיפים מלח ומים רותחים, מבשלים כ- 20 דקות ומצננים לפחות שעה במקרר . בווק מניחים שמן , גמבות, בצל ירוק , פטריות, רוטב סרירצ'ה, תירס ומערבבים, מוסיפים חלב קוקוס, האורז , מלח ופלפל שחור, וכוסברה.  יוצרים גומה  במרכז ושופכים לתוכה ביצה טרופה ואת הסויה מבשלים עד שהביצה הופכת לחביתה ומערבבים היטב  עם האורז והירקות עד שהופכת למקושקשת.