mako
פרסומת

חוש הטעם הפנומנלי של איציק הראל

אחרי שהתבקשו במשימת ההדחה למנות כל ומרכיב ומרכיב מתבשיל הבולונז שהכין אייל שני, איציק הראל הדהים את כולם והצליח לזהות 17 מתוך 20 המרכיבים של המנה כולה. צפו באמנות הזיהוי על-פי איציק: קטע מתוך התכנית האחרונה של מאסטר שף

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

בתום משימה קשה במיוחד בה התבקשו מתמודדי מאסטר שף לרקוח במטבחם שני מאפים, השופטים בחרו את המועמדים להדחה והם קיבלו משימת הדחה מאתגרת: לזהות מרכיבים במנת בולונוז, פרי ידיו של השופט אייל שני. המרכיבים היו קטנים בגודלם וכמעט והתמזגו האחד עם השני לאחר שהתבשלו במשך 8 שעות תמימות, אבל כל אלה לא מנעו מאיציק הראל לזהות 17 מתוך 20 המרכיבים של המנה.
ואלה המרכיבים שאיציק העלה בפני השופטים: עגבניה, עלה דפנה, מלח, פלפל שחור, שום, שמן זית, גזר, כבד עוף, בשר טלה, שומר, הל, מרווה, פלפל ירוק חריף, בצל, יין לבן, סלרי עלים ורוזמרין. הראל נפל במשימה כשמנה את המרכיב ה-18 וטעה כי חשב שיש גם אפונה בתבשיל. עם-זאת, מוריה שהתחילה את המשימה מיד אחריו נפלה במרכיב הרביעי, מה שגרם לאיציק להצטרף מיידית לחבריו שניצלו מהדחה. צפו בקטע המדהים מתוך הפרק האחרון של מאסטר שף.

מאסטר שף, חמישי ושבת בשעה 21:00

>> בואו להיות חברים שלנו בעמודהפייסבוק הרשמי של מאסטר שף

>> כל התכניות שלמאסטר שף לצפייה ישירה