mako
פרסומת

"אנחנו מנסים למצוא שכינה ואותנטיות בתוך האוכל"

שלושה משופטי מאסטר שף - מיכל אנסקי, אייל שני ורפי אדר - הגיעו לתכנית הבוקר כדי לגלות לנו איך באמת מבקרים אוכל. "להגיד למישהו שמה שהוא הכין לא טעים זה ממש מטעין רגשית", מספרת מיכל, "ועל זה כל התכנית"

יום חדש
פורסם:
הקישור הועתק

שלב האודישנים של "מאסטר שף" יצא לדרך, ומסתבר שהשופטים מתרגשים לא פחות מהמתמודדים. "יש אנשים שיושבים בבית ומבשלים בבית, ויכול להיות שהם כישרון מדהים", מספר אייל שני. "זה בדיוק הרעיון של מאסטר שף. היום בודקים מי מבשל טוב רק בעזרת מסעדה, וחבל. זו סדרת רגשות מורטת עצבים, מורידה דמעות וחונקת שהסוף לא ידוע", מסכם השף.

"אני לוקחת את זה מאוד ברצינות", מוסיפה מיכל אנסקי. "אנשים מכינים אוכל מחומרי הגלם של הבית שלהם, מסיימים את זה בפנינו ומגיעים חשופים כדי שנטעם את האוכל שלהם. להגיד לאחד מהם שמה שהוא הכין זה לא טעים זה ממש מטעין רגשית".
אז איך באמת אפשר לשפוט אוכל? "אנחנו מנסים למצוא שכינה ואותנטיות בתוך האוכל", מסכם אייל, ונותן את האות לפתיחת פסטיבל האודישנים הגדול.

>> רוצים לדעת עוד עלשופטי מאסטר שף?

>> בואו להיות חברים שלנו בעמודהפייסבוק הרשמי של מאסטר שף

מצאתם טעות לשון?