האודישן של דן: האם היהלומן יהפוך למאסטר שף?
דן גילדוני הוא יהלומן צעיר שמאוד אוהב אוכל, ומעדיף לבשל אותו בליווי כוס יין. המנות המועדפות עליו הן דגים, ועם אחת כזו הוא גם מנסה להרשים את פאנל השופטים. האם הוא יצליח? צפו באודישן
אחד הקריטריונים החשובים להתמודדות באודישנים של התכנית "מאסטר שף" הוא בישול כתחביב - ולא כמקצוע. זו הסיבה שאל התכנית מגיעים אלפי אנשים שמבשלים בשביל הכיף, אך במקביל מחזיקים בקריירה שונה לחלוטין. אחד מהם הוא דן גילדוני - איש עסקים הסוחר ביהלומים.
"אוכל זה הכל בחיים שלי", מספר דן על הקשר שלו למטבח. "אני אוהב אוכל, אני יודע אוכל ואני קורא אוכל. אני אוהב לארח ולתת לאנשים לטעום את האוכל שלי. אני יכול לעמוד ולקשקש על אוכל במשך שעות, ובליווי כוס יין זה בכלל הופך לתענוג צרוף".
"אך מה הקשר בין זה לבין מסחר אפל ביהלומים?", שאל אותו השופט אייל שני. "האמת - אני אוהב את החלק של הנסיעות בעבודה שלי", עונה דן. "אבל בשנייה שאני מסיים לעבוד אני נכנס לאוטו ונוסע לשוק הדגים. זה הכיף שלי".
האם מנת הדגים של דן היהלומן תספיק כדי להרשים את השופטים? צפו באודישן.
"מאסטר שף", החל מ-14 באוקטובר
בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף