mako
פרסומת

מה המאסטר שפים אוכלים לארוחת בוקר?

שאלנו כמה מעמודי התווך של הנבחרת איך הם פותחים את היום, וקיבלנו תשובות מעוררות תיאבון. אדי מתעורר לעוגה בחושה של אשתו, סמדי לתה עם צנימים, ונחשו מי מסתפק בקורנפלקס דלי-פקאן עם שוקו ומי פותח שולחן

מאסטר שף
פורסם:
שקשוקה איטלקית
שקשוקה איטלקית|צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
הקישור הועתק

איך יודעים שבנאדם הוא אוהב אוכל אמיתי, ולא סתם שמנמן שבמקרה מאובזר במתכוניםטובים? זה פשוט – שואלים אותו מה הוא אוכל בבוקר. אם התשובה גורמת לכם לרצות לעזוב הכל ולרוץ למטבח, שלא לומר לירקן, כנראה מדובר באדם שהאוכל בנשמתו. אז איך נבחרי מאסטר שף פותחים את היום?

שקשוקה איטלקית
שקשוקה. איזה יופי של בחירה|צילום: דן פרץ, יחסי ציבור

סמדר וקנין:"צנימים מרוחים בחמאה נמסה ודבש עם כוס תה".

רן וסיליבר:"במהלך השבוע אספרסו בלבד, בשבת בבוקר אחרי הספורט:חביתת ירקגדולה אושקשוקהחריפה, עגבניות עם הרבה שמן זית, מלח ולימון, גבינות מכל הסוגים, וככל שאחוזי השומן יותר גבוהים כך ייטב, וכמובןלחמיםמסוגים שונים והמון קפה קר".

אלקנה ביטון:"לפעמים קורנפלקס דלי-פקאן עם שוקו מוקה, לפעמיםבננהרכה רכה, ואם אני בעבודה אלוהים ישמור שקשוקה עם מרגז אולביבות בטטהעם סלט עלי בייבי ענק. אה, וכמובן חביתות ירק ותוספות שלטונה, חומוס, גבינות ומלא ברדק".

אדי מזרחי:"אני מתחיל את היום בקפוצ'ינו שאני מכין במכונה הביתית שלי, ולצד זה תמיד פרוסתעוגה בחושהשאשתי מכינה פעמיים בשבוע".

מוסא אבו סריס:"אוהב להתחיל את הבוקר בלבנהעם זעתר ושמן זית, עגבנייה ומלפפון בצד, ביצת עין וכוס מים".

פרסומת
ביצת עין
ביצה עין. רק המים לא כל כך מסתדרים לנו|צילום: istockphoto

מוריה קעטבי:"אני לא יכולה להתחיל את הבוקר שלי בלי נס קפה. אם אין נס אין לי בוקר".

אינה קראבצקי:"כוס ענקית של נס קפה".

איך אתם פותחים את הבוקר? כמו מוריה או יותר בסגנון של מוסא? טקבקו לנו.