מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

מדור האוכל של מאקו מביא ידע קולינרי מעשי שנבנה משנים של ניסיון, ניסוי וטעייה במטבח. המתכונים והטיפים נכתבים ונבדקים על ידי עורכי אוכל ואנשי מקצוע, מתוך היכרות עמוקה עם חומרי גלם, טכניקות בישול והמטבח הישראלי. זהו מקור שמחבר בין מקצוענות קולינרית לבישול יומיומי אמין ונגיש.

mako
פרסומת

המתמודדים עושים היכרות עם חומרי גלם נדירים

בתכנית האחרונה קיבלו איציק, אלקנה, אביבה, סמדי ואינה חומרי גלם נדירים מכל העולם כדי לנסות להכין מנה שתמצא חן בעיני השופטים - למרות שחלקם מעולם לא פגשו את הרכיבים. מי עמד במשימה בגבורה ומי נלחץ? צפו בקטע המלא

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

אין משימה פשוטה ב"מאסטר שף", אבל יש משימות שמצליחות להוציא מהמתמודדים יכולות שהם לא ידעו שיש בהם. בתכנית האחרונה היו צריכים חמשת המתמודדים ששרדו אתמשימת עגלות הסופר- אלקנה ביטון, סמדר וקנין, אביבה פיבקו, איציק הראל ואינה קראבצקי - להכין מנה מוצלחת מחומרי גלם נדירים מהעולם שאת חלקם הם מעולם לא ראו.
לאחרההדחה של מוסא אבו סריסוההכרזה על המנה של אינה כמצטיינת, זכתה המתמודדתלבחור ראשונה את חומר הגלם איתו תעבוד. אחריה ניגשו שאר חברי הנבחרת שנשארו בתחרות אל השופטים כדי לקבל גם הם מרכיב מרכזי. כשנשלחו אל עמדות העבודה על מנת להתחיל לבשל, הטמפרטורות עלו וחלקם לא הצליחו לעמוד בלחץ. צפו בקטע המלא.

>> ומי הודח בסוף? צפו בהכרזה על רביעיית חצי הגמר

מאסטר שף, חצי הגמר בחמישי והגמר הגדול בשבת בשעה 21:00

>> בואו להיות חברים שלנו בעמודהפייסבוק הרשמי של מאסטר שף

>> כל התכניות שלמאסטר שף לצפייה ישירה

מצאתם טעות לשון?