mako
פרסומת

בא מתשוקה: אייל שני מצלם - ואתם נותנים שמות

אייל שני רואה באוכל מזון לנשמה ולא רק לגוף, ולכן גם אל חומרי הגלם הוא מתייחס בצורה יוצאת דופן. למי שעדיין לא הספיק להתרשם מהשף המשורר: קבלו תמונות בלעדיות של מנות שהוא צילם בעצמו, יחד עם השמות המקוריים שבחר עבורן. רוצים לעזור לאייל למצוא שמות חדשים? טקבקו לנו

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

אין הרבה דברים שיכולים לרגש את השףאייל שנייותר ממנה או מתכון שמתחברים היטב לשורשים שלהם. כדי ללמד את הבשלנים הביתיים עוד קצת על עולמו האישי, החליט אייל לצלם את המנות והמרכיבים שהוא הכי אוהב - באופן הייחודי רק לו.

זוג אוקטופוסים . זכר ונקבה
השם שהציע שני: "זוג אוקטופוסים. זכר ונקבה"|צילום: איל שני, מאסטר שף
חציל זהוב של איל שני
השם שהציע שני: "חציל זהוב"|צילום: איל שני, מאסטר שף
פילה צוואר טלה צלוב בענפי שומר
השם שהציע שני: "פילה צוואר טלה צלוב בענפי שומר"|צילום: איל שני, מאסטר שף
קרפצ'יו ליבת חציל שרוף על ענן עגבניות
השם שהציע שני: "קרפצ'יו ליבת חציל שרוף על ענן עגבניות"|צילום: איל שני, מאסטר שף
פרסומת

השגנו עבורכם את התמונות, ועכשיו אנחנו אפילו מזמינים אתכם לקחת חלק בחוויה:מרגישים שאתם חייבים לנסות לתת למנה שם שיהלום את אופיו של אייל?טקבקו לנו, ואולי תיכנסו להיכל התהילה של אחד הטבחים הכי מקצועיים במדינה.

בצק פוקצ'ה בחושך
בצק פוקצ'ה בחושך|צילום: איל שני, מאסטר שף
פוקצ'ה
פוקצ'ה|צילום: איל שני, מאסטר שף
פרסומת
פלמידה אדומה
פלמידה אדומה|צילום: איל שני, מאסטר שף
רביולי עגבניות שחורות
רביולי עגבניות שחורות|צילום: איל שני, מאסטר שף
רוסטביף-קרפצ'יו אנטריקוט
רוסטביף-קרפצ'יו אנטריקוט|צילום: איל שני, מאסטר שף
פרסומת
שלוש ברבוניות עטופות בעלה כרישה
שלוש ברבוניות עטופות בעלה כרישה|צילום: איל שני, מאסטר שף

יש לכם שם לאחת המנות? טקבקו לנו!

מאסטר שף, חמישי ושבת בשעה 21:00

>> בואו להיות חברים שלנו בעמודהפייסבוק הרשמי של מאסטר שף

>> כל התכניות שלמאסטר שף לצפייה ישיר

מצאתם טעות לשון?