mako
פרסומת

"כואב לי בלב, אנחנו חיים במציאות הזויה"

בשלב הזה אפשר להגיד שאין כמעט אחד שלא התאהב ברותי ברודו, האופי הכובש שלה, הקשיחות הנדירה שכבר כמעט לא רואים ולצד זאת רגישות ולב ענק שמוכן לחבק ולעטוף תמיד ברגע הנכון - כל זה הופך אותה לאחת השופטות הטובות ביותר שראינו בטלוויזיה. מעבר למסך הדברים נראים קצת אחרת, המלחמה הכבדה מנשוא והמציאות הבלתי אפשרית נותנות אותותיהן גם על השופטת הקשוחה

דסק קשת 12
mako
פורסם:|עודכן:
רותי ברודו
מתוך "שישי בבוקר עם גלית ויואב"|צילום: מתוך "שישי בבוקר עם גלית ויואב", קשת 12
הקישור הועתק

על אף שלא נראה כך, רותי ברודו היא שופטת יחסית חדשה, היא ביססה את מעמדה ובנתה את אופי השיפוט המיוחד והכובש שלה בעונות האחרונות של תחרויות הבישול השונות בקשת 12. כעת עומד בפניה אתגר שמרגש גם אותה - העונה החדשה של "מאסטר שף" - נבחרת החלומות תשודר מחרב בערב (שבת אחרי החדשות, ערוץ 12) ובה יתמודדו מתחרים מוכרים ומובילים מעונות עבר. לצד ההתרגשות מהמסע שעומד להתחיל, קשה מאוד להתעלם מהמצב במדינה וכיצד הוא משפיע ונוגע בכל אספקט בחיים. השופטת התארחה אצל יואב לימור ואדווה דדון ושפכה את שעל ליבה בזמן האחרון.

מיד בתחילת הריאיון העלתה ברודו את הנושא שעליו כולנו מדברים בשנה האחרונה. "המצב לא טוב, זה כואב לי בלב", שיתפה. "אנחנו חיים במציאות הזויה, אם הייתי אמא לילד בצבא הייתי מרגישה ברולטה רוסית. זה נראה לי מצב כל כך הזוי שקצת קשה לדבר על דברים אחרים, אבל אנחנו עולים עם תוכנית משמחת קצת, במצב ההזוי הזה".


בימים אלה יש את מי שנדבק לחדשות וזה מה שמרגיע אותו, ויש את מי שריאליטי תחרותי ומגרה שגורם לבטן לקרקר, זה מה שעושה לו טוב. מה שעוזר לרותי, כך נראה, זה להגשים את החלום של כולנו ולטעום את המנות הכי טעימות, מפתיעות ומקוריות של המתמודדים הבולטים בכל הזמנים ב"מאסטר שף" - כמו סמדי בומבה, ליאור אוחיון ופרח רסלאן.

"אני הרי חדשה במאסטר שף וכל הסטארים שמגיעים להתחרות בתוכנית הם טרום זמני", אמרה ברודו. "הכרתי אותם מהמסך, את חלקם אהבתי וחלקם לא - ופתאום הייתי צריכה לשפוט אותם, זה היה מאוד מעניין. ב'מאסטר שף' את לא יודעת למה לצפות, אם הייתי צריכה להתמודד בתחרות הזאת לא הייתי עומדת בה, כל הזמן מנסים לאתגר אותך".

מצאתם טעות לשון?