מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

רוי ורסנו מגיע למטבח

הוא מעריץ את השף המולקולרי הסטון בלומנטל, אוהב דגים, בשר וגם עוגות, כשהוא יהיה גדול הוא רוצה להיות קונדיטור והוא ממליץ לכם להוסיף לכל מתכון קמצוץ של אהבה. הכירו את מתמודד מאסטר שף ילדים, רוי ורסנו

פורסם:
הקישור הועתק

שם:רוי ורסנו

גיל:13 וחצי

מקום מגורים:תל אביב

אם הייתי מאכל, הייתי:בשר בקר, אנטריקוט

המנה הראשונה שהכנתי בעצמי:מאפינס שוקולד צ'יפס

המנה שאני הכי אוהב:אין לי אחת כזאת, יש לי כמה, וביניהן דגים בשמנת, בשר עם רטבים ועוגות עם קרמים

מאכל שנוא:אני אוהב את כל סוגי המאכלים

אני רוצה לבשל כמו:השף הסטון בלומנטל מאנגליה, שהוא שף מולקולרי

כשאהיה גדול אני רוצה להיות:שף קונדיטור

טיפ לבשלן המתחיל:קמצוץ אהבה בכל פעם שמתחילים לבשל כי בלי אהבה האוכל יוצא לא טעים

עוד תחביבים:התחביבים שלי הם בישול, כדורגל, כדורסל, פינג פונג, רכיבה על סוסים, טניס, שחייה, ריצה, ציור וגרפיטי

נסו בעצמכם את המנות של רוי:

מצאתם טעות לשון?