מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מה עושים כשהילד רוצה סכין בגיל שלוש?

מיכל שומעת מהמשפחה של ע'די על הגאווה הגדולה שהיא מביאה, דנה שרון מגלה לאייל שני איך היא התחילה לאכול לחם וההורים של רוי מספרים איך מתמודדים עם ילד שרוצה לבשל לבד עוד לפני שהוא מגיע לכיריים. צפו בביקורים

גל כהן
מאסטר שף ילדים
פורסם:
הקישור הועתק

עונה שלמה הם הגיעו לבשל באולפן ולנסות להרשים את השופטים, ועכשיו, כשסיום העונה מתקרב, הגיעה תורם של השופטים להיות אורחים לרגע במטבח הפרטי של הילדים.

מיכל אנסקי נסעה לדליית אל כרמל לבקר את ע'די ומשפחתה, והתעניינה כיצד הם הרגישו כשע'די סירבה לטעום מהמנהשהתבקשה בעצמה לשחזר, משום שהכילה יין, שעל פי המסורת אסור לבני העדה הדרוזית לשתות. "היא לא עצרה, היא אמרה 'אני מבינה את המתכון, אני אעשה אותו, אבל לא אטעם'", שחזרה מיכל את הסיטואציה, ובני המשפחה הודו שזה היה רגע מרגש שמילא אותם גאווה.

לנווה צדק שבתל אביב הגיע השף יונתן רושפלד ופגש את רוי ואת משפחתו. ההורים של רוי סיפרו שכבר כשהיה בן שלוש היו צריכים ללמוד להתמודד עם הפחד ולתת לו לחתוך לבד מלפפונים בסכין חדה. "הוא פשוט לא הסכים לוותר על זה", נזכרת אמא שלו, ואבא שלו רוי מספר בגאווה איך בערך באותו גיל הילד כבר התחיל לטגן חביתות.

"רציתי לגעת בבצק"

אייל שני עשה את כל הדרך לקיבוץ זיקים כדי לשמוע מאמא של דנה שרון שהילדה לא נגעה בלחם עד שהתחילה לאפות אותו בעצמה. "רציתי לגעת בבצק", מסבירה הפיינליסטית הטרייה בפשטות מה דחף אותה לעולם האפייה, ואילו איתי כהן מסביר לחיים כהן, שהגיע לבקר אותו ברחובות, שהוא אוהב לעשות במטבח פשוט הכל: "מלחתוך ועד לטגן. אני אוהב שאוכלים את האוכל שלי ובעיקר שנהנים ממנו".

מצאתם טעות לשון?