הילדים ימותו על זה: פיצה ביתית בלי שמרים
לא תאמינו איזה בצק מקסים אתם יכולים לקבל מערבוב פשוט של קמח תופח, ביצה ואשל. פזרו מעל זה רוטב מהיר וגבינה - ועשיתם את הילדים (וגם אתכם) מאושרים


המרכיבים:
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח תופח
ביצה
גביע אשל / שמנת חמוצה / יוגורט /1/2 גביע גבינה לבנה
1/2 כפית מלח
לרוטב:
קופסה קטנה (100 גרם) רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
מים (כמידת הקופסה הריקה)
מלח לפי הטעם
1/2 כפית סוכר
שום כתוש
אורגנו יבש
לפיצה:
גבינה צהובה
תוספות שאוהבים
אופן ההכנה:
1. לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. אם צריך מוסיפים עוד קמח, עד לקבלת המרקם הרצוי - משתדלים לא להוסיף יותר מדי, אחרת הבצק יהיה יבש.
2. משטחים על תבנית מלבנית משומנת היטב בשמן (עדיף שמן זית).
3. מכינים רוטב עגבניות פשוט - מערבבים את כל מרכיבי הרוטב היטב.
4. מורחים את הרוטב על הבצק, מפזרים מעל גבינה צהובה ותוספות שאוהבים, ואופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!