mako
פרסומת

פנקייק גבינה קל להכנה

ככה מכניסים קצת בריאות לארוחת הבוקר של הילדים: משלבים גבינה לבנה ויוגורט בפנקייק, וכמעט לא משמנים את המחבת בין הנגלות. פנקייק קל להכנה שהוא טעים, מזין ובעיקר כיפי בטירוף

mako אוכל
פורסם:
פנקייקס גבינה
פנקייקס גבינה|צילום: אסתי רותם, mako אוכל
הקישור הועתק
פנקייקס גבינה
פנקייקס גבינה. ערימה ערימה|צילום: אסתי רותם, mako אוכל

המרכיבים (ל-15פנקייקסבינוניים):
1 קופסה גבינה לבנה (250 גרם)
1 גביעיוגורט
1/2 1 כוסות קמח
4 כפות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
50 גרם חמאה מומסת / 4 כפות שמן קנולה
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל החומרים לבלילה חלקה ללא גושים. קל וכדאי לעשות זאת במעבד מזון או בלנדר.

2. מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה (במהלך ההכנה מנמיכים או מגבירים מעט את הלהבה לפי הצורך). רק לפני הפעם הראשונה משמנים במעט חמאה או שמן. יוצקים את הכמות הרצויה לפי גודל הפנקייק שרוצים.

3. הופכים את הפנקייק כשמופיעות על פניו בועות קטנות. ממתינים 2-3 דקות נוספות להזהבת הצד השני. ממשיכים עם כל הבלילה, בלי לשמן שוב את המחבת.

4. מגישים חם עם סירופ מייפל, דבש, פירות טריים, פירות יער, קצפת, אגוזים או כל תוספת שאוהבים.

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!