מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

האם אתם יודעים להשתמש נכון בגבינות?

לרגל חג השבועות, רצינו להתמקד ב-4 גבינות מיוחדות ונהדרות: ריקוטה פרסקה, פרמז'ן גרנה פדנו, מוצרלה ומסקרפונה. אחרי השאלון הבא בטוח כבר תדעו מהו השימוש הנכון בכל אחת מהן – איזו גבינה תעשיר את הקצפת שלכם ואיזו יכולה להחליף שמנת חמוצה במתכון של עוגה? ענו וגלו

mako אוכלמחלבות גד
פורסם:
הקישור הועתק
מצאתם טעות לשון?