עוגד: עוגות הגבינה של גד לשבועות
עוגת מסקרפונה ודובדבנים, פאי מהיר עם גבינות ותפוחים, וגם קינוח מקסים שלוקח רק 20 דקות. כל זאת ועוד ממש פה


טורט דובדבנים וגבינה
העוגה הזאת היא לא רק יפה, היא גם טעימה וגם קלה להכנה: בסיס של בישקוטים, קרם מסקרפונה שתכינו ממנו אקסטרה כי הוא פשוט הצלחה, ודובדבנים - גם טריים וגם אמרנה. מה יכול להיות רע, אתם שואלים? נכון מאוד, כלום. רק טוב יש בעוגה הזאת.

בלונדיז
עוגת גבינה לא חייבת להיות קרמית וקרירה: הנה עוגיות בראוניז, רק בלונדיניות, ועם תוספת של גבינת ניו יורק שמעשירה את הבצק ומטיסה את העוגיות האלה לספרה אחרת. תענוג פשוט הוא התענוג הכי טוב.
רולדת טירמיסו
כשחושבים על זה לעומק - טירמיסו בהחלט עונה על ההגדרה של עוגת גבינה, ואפילו אחת הגבינות האהובות עלינו: מסקרפונה. כאן הקינוח האיטלקי בגרסת רולדה חגיגית עם קרם מסקרפונה וקפה, ואגב - היא הרבה יותר קלה להכנה ממה שנדמה לכם.

פאי ריקוטה
רואים את התמונה למעלה? יש לנו הרגשה שאחריה אין צורך לומר דבר. כל כך יפה, כל כך תמירה ויציבה. אז כן, יש כאן לא מעט עבודה (בכל זאת, מתכון של הזוג ברטלה), אבל אם תתמידו ותקפידו תקבלו מלכת יופי, שתעשה לכם הרבה כבוד על שולחן החג.

גאלט תפוחי עץ
איזה רגע מאושר, הרגע שבו מבינים שמה שבתמונה הוא לא פיצה אלא עוגה לכל דבר. ואתם איזה רגע הוא מאושר אפילו יותר? זה שבו מגלים שאפילו בצק לא צריך להכין בשביל המתוקה הזאת - כל מה שצריך זה להצטייד בבצק עלים איכותי (כלומר, על בסיס חמאה. יש בסופר, אל דאגה). על הבצק יש שכבה דקה של גבינות, ועליה פרוסות תפוחים דקות דקות ומזוגגות. א-מחייה.

טארט גבינה בנוסח ניו יורק
מכירים עוגת גבינה ניו יורק? עם תחתית הבצק ועליה תערובת מענגת של גבינת שמנת וביצים? אז הנה גרסה אחרת שלה - הפעם עם בצק פריך, ומלמעלה ציפוי קרמי של מסקרפונה ופודינג וניל.

עוגת ריקוטה לימונית
עוגה איטלקית בשם "טורטה די ריקוטה", שמגיעה במגוון גרסאות וסוגים. שלנו כאן מבוססת על בצק של ביסקוויטים, חמאה ושקדים, והמלית מכילה, חוץ מהרבה ריקוטה ויוגורט כבשים, גם קליפה מגוררת של לימון, שנותנת לה כיוון חדש לגמרי. בתמונה קישוט של לימונים מסוכרים - אתם יכולים לוותר עליהם או להחליף בקצפת, או אפילו רק אבקת סוכר.

קרם ריקוטה ודובדבני אמרנה
לסוף השארנו לכם את ההכי פשוט. כמה פשוט? 20 דקות פשוט. קינוח מקסים וקל שמכינים בצנצנת שקופה - עם בסיס של עוגיות חמאה שבורות ועליו קרם פשוט פשוט של ריקוטה, וניל וסוכר. אז מה גורם לזה להיראות מיליון דולר? דובדבני האמרנה, כמובן. שווה.

בראוניז שוקולד גבינה
נכון יש שילובים שפשוט עובדים? אז שוקולד וגבינה הוא שילוב כזה, שתמיד תמיד עובד ביחד. והקינוח הזה משלב באופן מושלם בראוניז שוקולדיים עשירים ועוגת גבינה אפויה במראה משויש ומקסים.

עוגת מסקרפונה ושוקולד ללא אפייה
עוגת שכבות במראה מרשים שלא מצריכה כמעט עבודה. את האפייה כבר חסכנו לכם, את שכבות הטורט לייקעך קונים מראש ולכם רק נשאר לעשות קצת הקצפות, המסות והרכבה.

פבלובה במילוי קרם מסקרפונה עם רוטב פירות אדומים
אנחנו מתים על פבלובה, במיוחד כזאת שעשויה היטב. השילוב של פריכות המרנג והמילוי הרך - במקרה שלנו קרם מסקרפונה מתוק - פשוט עושה לנו את זה. וכשיש למעלה רוטב פירות יער חמצמץ, זו כבר חגיגה שלמה.

מאפינס מתקתקים של גבינת ריקוטה פרסקה ויוגורט כבשים
איך משדרגים מאפינס פשוטים? דבר ראשון, משתמשים בחומרי גלם מעולים כמו ריקוטה פרסקה (שהיא ריקוטה טרייה) ויוגורט כבשים. דבר שני, מוסיפים להן ציפוי שוקולד נוזלי וסוכריות מתוקות לקישוט והנה קיבלתם מאפינס משודרגים.

עוגת גבינה אפויה קלאסית
כולה עוגת גבינה אפויה, לא? אבל כשמחליפים את הגבינות הפשוטות בריקוטה פרסקה ובגבינת מסקרפונה מקבלים עוגה עם טעם מעולה והגשה קלאסית.

עוגת גבינה בנוסח ניו יורק
כבר היה לנו פה טארט גבינה בנוסח ניו יורק ועכשיו יש לנו גם את העוגה עצמה. מי שלא יודע, עוגת גבינה כזו מכילה יותר מקילו גבינת שמנת, אבל בגרסה הזאת חלק מגבינת השמנת הוחלפה בריקוטה פרסקה, שנותנת מרקם וטעם מעולים בפחות קלוריות ואחוזי שומן.

עוגת ריקוטה ויוגורט
מחפשים עוגת גבינה אפויה אבל שומרים על הגזרה? יש לנו בדיוק את העוגה בשבילכם, שהחומרים העיקריים בה הם ריקוטה פרסקה ויוגורט פשוט. והטעם? כאילו מדובר בעוגה מגבינת שמנת.

עוגת ריקוטה ולימון
החמצמצות של הלימון הולכת מעולה עם היוגורט והריקוטה פרסקה שבמלית העוגה, וביחד עם הבסיס הפריך שעשוי מביסקוויטים, חמאה ואבקת שקדים, מקבלים עוגה מתוחכמת ומעולה.