מבשלים שבועות: מתכוני התכנית "ארוחה חלבית לשבועות"
אביבה הכינה עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה, אלקנה הלך על קנלוני ברוטב סופר עשיר, ומיכל אנסקי הפציצה עם בורקיטס וגרבדלקס תוצרת בית. כל המתכונים

כשאנחנו צריכים מתכונים לארוחה חגיגית, אין טבעי יותר מאשר לפנות לחברינו ממאסטר שף - שייתנו את המיטב שלהם. היום ב"ארוחה חלבית לשבועות" התכנסו מיכל אנסקי, אביבה פיבקו ואלקנה ביטון כדי לעזור לנו עם עוד מתכונים לחג. וכשהשלישייה הזו מציעה את המתכונים שלה - אנחנו עוברים לדום מתוח.

אז זה מה שהיה לנו היום:
מיכל אנסקי הגשימה חלום להמוני צופים והראתה איך מכינים גרבדלקס לבד בבית. אנחנו עצמנו התפלאנו מכמה שזה פשוט - בסך הכל סלמון מושרה בחומרי תיבול! - והבטחנו לעצמנו לנסות בבית לקראת החג. עוד הפליאה מיכל אנסקי והכינה בורקיטס קטנים ויפים, עם יוגורט בבצק ומילוי מקסים של חציל וגבינה בולגרית. הנה, הנה המתכונים:

אלקנה ביטון הוכיח שהוא הרבה יותר מרק גבר של סינטה, והכין לנו קנלוני במילוי ארבע גבינות, ומעליו רוטב בשמל סמיך וטעים. את המנה הזו הוא הגיש עם סלט של ארוגולה ועגבניות שרי, שצריך רק מלח, פלפל, לימון ושמן בשביל להיות טעים.

ואחרונה חביבה - גאוות "אוכל טוב" אביבה פיבקו, שאחרי הזכייה בתואר עוגת הגבינה האולטימטיבית והפינוק של עוגת הגבינה עם הסניקרס - הראתה שכוחה עדיין במותניה והפציצה עם עוגת גבינה-שוקולד ללא אפייה, שמרגע שראינו אותה לראשונה לא הצליחה לצאת לנו מהראש.

רוצים עוד? בראשון הקרוב, 12 בחודש, יתארחו בתכנית אליהב ששון ופאולין שובל, שייתנו את המתכונים שלהם. לצפייה בפרק.