mako
פרסומת

4 מתכוני צ'ורוס שיעשו לכם את חנוכה

פריך מכל הכיוונים - מהצ'ורוס הקלאסי של רושפלד, דרך הגרסה המהירה של בן מחתונמי וזו נטולת הגלוטן של יונית צוקרמן ועד הצ'ורוס המלוחים הכי ממכרים שאנחנו מכירים. המתכונים שיאירו לכם את החג

mako אוכל
פורסם:
צ'ורוס
צ'ורוס | צילום: nelea33, Shutterstock
הקישור הועתק

מתכון הצ'ורוס האהוב ביותר ב-mako הוא זה של יונתן רושפלד ואדיר כהן, מי שהיה השף התפעולי בהרברט סמואל, אבל אל תילחצו - מדובר במתכון פשוט לגמרי. הבצק הוא בצק רבוך, כמו של פחזניות, מה שאומר שמבשלים אותו בסיר ואז מוסיפים ביצים. ההגשה כאן היא עם גנאש שוקולד לטבילה, וזה לא פחות מכיף חיים. הבאסה היחידה: צריך להשהות את הבצק שעתיים במקרר, אז מעכשיו לעכשיו זה לא.

צ'ורוס בצורת לב
צ'ורוס בצורת לב | צילום: Loca-loca, ShutterStock

הצ'ורוס של בן

זוכרים את בן אביבי מחתונמי, שהיה הבעלים של עסק לצ'ורוס? אז גם את המתכון שלו יש לנו, ובניגוד לזה של רושפלד - כאן לא צריך לצנן את התערובת לפני הטיגון. הציפוי כאן הוא קלאסי - קינמון וסוכר, ואם תסתכלו על הסרטון בסוף המתכון תראו איך אפשר ליצור צ'ורוס מתוקים בצורת לב.

צ'ורוס ללא גלוטן
צילום: יונית סולטן צוקרמן

צ'ורוס ללא גלוטן

המתכון של יונית צוקרמן שמוכיח שגם צליאקים יכולים ליהנות מצ'ורוס מצוין. הציפוי הפעם: מייפל וקוקוס.

מיני צ'ורוס מלוח
מיני צ'ורוס מלוח | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

מיני צ'ורוס פרמזן ופלפל שחור

והנה צ'ורוס אחרים לגמרי, בגרסה מלוחה וממכרת לא פחות. התיבול הוא מלח, פלפל וגבינת פרמזן, ומי שזה מזכיר לו את פסטה קצ'ו אה פפה האהובה בהחלט צודק.

חנוכה שמח!