מתכוני התכנית השמינית
פילה אדמונית על פירה פרמזן, קציצות ממולאות חצילים ברוטב טחינה, תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף, סביח עם רוטב פסטו, אגסים ממולאים בבצק פילו, חזה עוף בקארי ואפונה ומז'וזין - סרדינים ממולאים. כל החומרים וכל הוראות ההכנה מהתכנית

פילה אדמונית על פירה פרמזן פילה אדמונית על פירה פרמזן

מנה עסיסית ומרעננת של אביבה פיבקו
המתכון המלא:פילה אדמונית על פירה פרמזן

קציצות ממולאות חצילים ברוטב טחינה קציצות ממולאות חצילים ברוטב טחינה

המתכון המלא של אלקנה ביטון לקציצות מבשר איכותי בטחינה ביתית
המתכון המלא:קציצות ממולאות חצילים ברוטב טחינה

תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף

מנה מרעננת וקלילה של אביב משה.
המתכון המלא:תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף

סביח עם רוטב פסטו סביח עם רוטב פסטו

המנה האהובה והמוכרת עם טוויסט מרענן של אינה קראבצקי
המתכון המלא:סביח עם רוטב פסטו

אגסים ממולאים בבצק פילו אגסים ממולאים בבצק פילו

קינוח נפלא של אגסים במילוי מפתיע של ישראל אהרוני
המתכון המלא:אגסים ממולאים בבצק פילו

חזה עוף בקארי ואפונה חזה עוף בקארי ואפונה

התבשיל המפנק לערב שישי בניחוח חדש של איציק הראל
המתכון המלא:חזה עוף בקארי ואפונה

מז'וזין - סרדינים ממולאים מז'וזין - סרדינים ממולאים

המנה המפורסמת של סמדי בומבה שתסגור את השבוע
המתכון המלא:מז'וזין - סרדינים ממולאים
>> עוד בערוץ האוכל